|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 01 Ağustos 2008 (09:00), Konuya Son Cevap : 01 Ağustos 2008 (09:00). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Ağustos 2008, 09:00 | Mesaj No:1 |
Selamlar olsun.... Selamlar olsun.... Sen doğmadan kararmıştı dünya ! Huzur şahdamarından kesilmiş, Mutluluk kayıp adreslere gizlenmiş, İnsanlar, insanlıktan vazgeçmişti... Emniyet denen olay yok olmuştu. Güven ve itimat öldürülmüştü. Asayiş keenlemyekün... Kızlar diri diri toprağa gömülüyor. Analıklar miras diye alınıyor. İnsanlar putlara tapıyor. Kendi yaptıkları taştan putlara tapıyorlar... Güçlü zayıfı eziyor, Hak, hak sahibine değil, Güçlü olana veriliyor... İnsanlar, İnsanlar vahşete birbirleriyle yarışıyor !.. Beni Sa’d b.Bekir Kabilesinden, Halime binti Ebi Züeyb Seni alıyor, Sana süt annelik yapacak, Halime korkuyor, Beni Sa’d yurdu kıtlık kıran, Beni Sa’d yurdu perişan, Korkma ya Halime ! Korkma ya Halime ! Ya Resulullah, beni Sa’d yurduna geliyorsun, Beni Sa’d Seni Selamlıyor Ben Sa’d yeşilleniyor, Koyunların karnı doyuyor, Koyunların memeleri süt doluyor, Halime’ nin evi bereketleniyor ! Beni Sa’d bereketleniyor ! Dünya bereketleniyor !.. Hazreti Cebrail (a.s.) Beni Sa’d’ a geliyor, Ya Resulullah, Sen çocuklarla oynuyorsun Cebrail (a.s.) Seni çocukların içinden alıyor, Usulca, İncitmeden yere uzatıyor, Ya Resulullah, Sende ses yok, Bedenin Cebrail’ e teslim, Cebrail göğsünü yarıyor, Kalbini dışarı çıkarıyor, Şeytanın, Sen de olan nasibini alıyor, Kalbini altın bir tasa koyup, Zemzem suyuyla yıkıyor, Ve kalbini yerine koyuyor... Çocuklar Halime2 ye koşmuş, Halime bin bir telaşla Sana koşuyor, Çocuklarından ayırmadığı, çocuk güzeline, Yaratılmışların en özeline koşuyor, Kucağına alıyor, Sarılıyor, Öpüyor, Kokluyor... Lokman Hamitoğlu Ey Kutlu Nebî Makâmı Mahmud'a selamlar olsun Ey kutlu nebî sen Hâkka tek yolsun Sevginle dolmayan gönüller solsun Makâmı Mahmud'a selamlar olsun Yetimle garîbin oldun yanında Dertlerine çâre oldun anında Güneş gibi doğdun zulüm çağında Makâmı Mahmud'a selamlar olsun Seninle insanlar hidâyet buldu Senden önce onlar putlara kuldu Senin gelişinle Hâkkı buldu Makâmı Mahmud'a selamlar olsun Gülüşün vardı ki bin ömre değer Tenin de kokardı hep miski amber Seni bir kez gören aşkına düşer Makâmı Mahmud'a selamlar olsun Her yer aydınlandı senin nurunla Nice canlar fedâ oldu yolunda Her şey yaratıldı senin uğrunda Makâmı Mahmud'a selamlar olsun Seni sevmek demek Hâkkı sevmektir Sünnetine uymak hayra ermektir Yücelik, yolunda canı vermektir Makâmı Mahmud'a selamlar olsun İnsanlığa oldun en güzel örnek Yaşayacak İslam kıyâmete dek Çarpar ALLAH ALLAH diye her yürek Makâmı Mahmud'a selamlar olsun | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2768 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2374 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3139 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2381 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2078 | 12 Kasım 2009 21:43 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |