|
Konu Kimliği: Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM,Açılış Tarihi: 01 Eylül 2007 (17:01), Konuya Son Cevap : 13 Eylül 2008 (11:32). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Eylül 2007, 17:01 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | BİR ADAM ARIYORUM... BİR ADAM ARIYORUM... Fedaya hazır olmayan Canların iklimlerinde Yalın ayak yürüyorum… Hicret eden dostların Hüzünlü vedalarına dalıp Sen nerdesin ve ne içinsin Diye kendime soruyorum Cevaplarım kendimden kendime Bir ürperti Sunarken gönlüme Ölmeden ölmeyi düşünüyorum! Ümit mendilimle Korkunun gözyaşını silerken Vehim rüzgârlarıyla mücadeledeyim… İhlâs meltemiyle Islanırken bedenim Rahmetin ferahına Açarak bağrımı Bilmenin ilmi ahenginde kendimi Yürüyorum kalabalıklar arasında Yapayalnız casına.! Mumlarımı yakarak karanlığa Ben bir adam arıyorum… Birlik şahsa münhasır ulûhiyettir İkinin sırrına ermektir Mumla aramak Adam olmanın mevsimi Geçerken dünyamızdan Sevdaların özünün hasretliğinde Medine kokuları hissederken Seslerin sessizliğinde Hep o sesi arıyorum… Canla tekilleşip Varlığını maddeden arıtıp Gönüllerde coşan Ve dolan, çare olup sevgilerle… Bakışında şifa, sözünde itminan Sormadan anlatıp ve anlayan Hasretle ve sabırla bıkmadan. Bir adam arıyorum... varıdatı sır yani.... |
Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
İnsana Tapmanın Kuranı Kerimdeki Karşılığı | Kur'ân-ı Kerim Genel | Medineweb | 1 | 2883 | 01 Ocak 2013 16:58 |
Muhammed ve İnançlılar / Röportaj | Anket'ler-Röportaj'lar | EyMeN&TaLhA | 1 | 2759 | 02 Kasım 2010 01:14 |
Ebuzerr / (Ali Şeriati) | Ashab-Kiram(r.a) | Mihrinaz | 5 | 4950 | 16 Temmuz 2010 01:33 |
BAKMAK YETMEZ.... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Mihrinaz | 4 | 2224 | 24 Nisan 2010 15:15 |
İN'SANLARDAN... | Serbest Kürsü | Beytül Ahzan | 3 | 2224 | 02 Mart 2010 22:27 |
27 Eylül 2007, 13:27 | Mesaj No:4 |
RE: BİR ADAM ARIYORUM...
SABAH KALBİDİR KURANIN O SABAHA FERAH VERİR YETERKİ DİL OKUSUN TÜM GÜNAH ONLA ERİR BU HAYATTA İNSAN OLMAK SÜNNETİ ANLAMAKTIR RABBİMİZ YASİN İLE BİR YEDİYÜZ VERİR ÖĞLEN MEKKENE FETHE ÇIKIP SEFER EYLE EY KİŞİ HER ÖĞLENDE FETİH İLE BUYUR EDER BAHŞİŞİ YETERKİ BU SUREYİ TEFEKKÜRLE HATIRLA SIRATI MÜSTAKİMDİR OL KİŞİNİN GİDİŞİ İKİNDİ KIYAMETTEN ŞÜPHE YOK KOPACAKTIR VAKTİNDE AMMEYE AŞİNA OLMAK İKİN DİNİN VAKTİNDE NEBE İL AZİMDİR O RABİMİZ DEN BİR SEDA KİŞİ HAKTAN PAY ALIR HEMDE CENNET AKDİNDE AKŞAM HER GECE AKŞAMDAN SONRA MÜJDEYİ BİR BİLSELER ŞİAR EDER OKURLARDI VAKIA SURESİNİ TARİFLENEN CENNETLERE BU ALEMDE GİRSELER RESULÜN MÜJDESİ BİLİP ALIRLARDI DERSİNİ YATSI DÖN YÜZÜNÜ OL KURANA UYUMADAN DÖNSENE KABİRDE ARKADAŞ OLUR TEBAREKE İNSANA İHMAL ETME ŞİAR EDİN EFENDİMİZDEN MÜJDE BU SURE HEM KLAVUZDUR NURUN YAYAR İNSANA VARIDATI SIR YANİ | |
26 Ekim 2007, 21:54 | Mesaj No:5 |
bir adam ararken Fedaya hazır olmayan Canların iklimlerinde Yalın ayak yürüyorum… Hicret eden dostların Hüzünlü vedalarına dalıp Sen nerdesin ve ne içinsin Diye kendime soruyorum Cevaplarım Kendimden kendime Bir ürperti Sunarken gönlüme Ölmeden ölmeyi düşünüyorum! Ümit mendilimle Korkunun gözyaşını silerken Vehim rüzgârlarıyla Mücadeledeyim… İhlâs meltemiyle Islanırken bedenim Rahmetin ferahına Açarak bağrımı Bilmenin ilmi ahenginde kendimi Yürüyorum kalabalıklar içinde yapayalnız…! Mumlarımı yakarak Karanlığa Ben bir adam arıyorum… Birlik şahsa münhasır ulûhiyettir İkinin sırrına ermektir mumla aramak Adam olmanın mevsimi Geçerken dünyamızdan Sevdaların hasretliğinde Seslerin sessizliğinde Medine kokuları Hissederken Hep o sesi arıyorum… Canla tekilleşip Varlığını maddeden arıtıp Gönüllerde coşan Ve dolan, çare olup sevgilerle… Bakışında şifa, sözünde itminan Sormadan anlatıp ve anlayan Hasretle ve sabırla bıkmadan. Bir adam arıyorum Varidatı sır-yani | |
13 Eylül 2008, 11:32 | Mesaj No:6 |
bir adam arıyorum Fedaya hazır olmayan Canların iklimlerinde Yalın ayak yürüyorum… Hicret eden dostların Hüzünlü vedalarına dalıp Sen nerdesin ve ne içinsin Diye kendime soruyorum Cevaplarım Kendimden kendime Bir ürperti Sunarken gönlüme Ölmeden ölmeyi düşünüyorum! Ümit mendilimle Korkunun gözyaşını silerken Vehim rüzgârlarıyla Mücadeledeyim… İhlâs meltemiyle Islanırken bedenim Rahmetin ferahına Açarak bağrımı Bilmenin ilmi ahenginde kendimi Yürüyorum kalabalıklar içinde yapayalnız…! Mumlarımı yakarak Karanlığa Ben bir adam arıyorum… Birlik şahsa münhasır ulûhiyettir İkinin sırrına ermektir mumla aramak Adam olmanın mevsimi Geçerken dünyamızdan Sevdaların hasretliğinde Seslerin sessizliğinde Medine kokuları Hissederken Hep o sesi arıyorum… Canla tekilleşip Varlığını maddeden arıtıp Gönüllerde coşan Ve dolan, çare olup sevgilerle… Bakışında şifa, sözünde itminan Sormadan anlatıp ve anlayan Hasretle ve sabırla bıkmadan. Bir adam arıyorum Varidatı sır-yani | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |