|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seyyid,Açılış Tarihi: 06 Kasım 2008 (07:21), Konuya Son Cevap : 21 Şubat 2013 (13:49). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Kasım 2008, 07:21 | Mesaj No:1 |
seni çok özledim annem seni çok özledim annem Kainatin Itinayla Kurulmus Bu Düzeninde Hazir,Senin Yerin... Nede Güzel Kokuyordu Bana SIMSIKI Sarildiginde O Tenin, Cennetin Sularinda Yikanmisdi Sanki,Beni Oksayan O Ellerin... Nede Güzel Sesleniyordun Bana Bir Zamanlar, Sabahlari Okula Gönderirken,Nede Güzel Bakiyordu Bana O Gözlerin .. Boslugun Dolmuyor, Kokun Gitmiyor Bu Evden Anne, Her Gece Ariyorum Ellerini,Bakiyorum Resimlerine, Hergece Öpüyorum Birtanesini,Bastiriyorum SIMSIKI Gögsüme, Dört Mevsim Durmaksizin Akitiyorum Gösyaslarimi Bir Pinar Gibi, Haykiriyorum Susmaksizin,Oyuncagini Kaybetmis Bir Cocuk Gibi, Bana Bakan O Gözlerini Ariyorum Simdi Anne, Sensiz Olmuyor, Aci Veriyor Bana Bu Hayat, Nerdesin Be Anne,Gel Kurtar Beni,Gelde Al Yanina Be Anne Hatirliyorum da, Hic Unutmam O Cocukluk Günlerimi, Usulca Odama Girip, Üzerimden Düsen Battaniyemi Cektigin O Günleri, Beni Uyandirmadan Hafifce Egilip, Yanagima Kondurdugun O Buseyi, Hele O Özledigim Cennet Kokusu Var ya Anne.? Iste Onu Cekiyorum Icime,Bir Nefes Gibi Hergece, Saat Gecde Olsa Ozaman Anca Yatabiliyorum Be Anne... Biliyorum Simdi, Buralarda Biryerdesin, Hatta Yani Basimda Biryerde,Beni Dinlemektesin.., Bir Sicaklik Vuruyor Yüzüme Anne,Sahi Suan da Nerdesin.? Kapattim Bak Gözlerimi,Uzattim Kollarimi, Actim Ellerimi, Ariyorum Suanda Odamda,Hani Eskiden Beraber Oynardik ya,Neydi Ismi, Hani Ebe Sen Olurdun, Ben Kacardim, Sen Beni Kovalamakdan Yorulurdun, Bak Simdi Sira Bende Anne, Bak Simdi Benim Ebe, Hadi Bak Uzattim Kollarimi Sana, Actim Ellerimi, Hadi Masuscukdan Dokundur Bana, O Güzel Ellerini, Hadi Bir Kez Olsun Görün Bana, Ne Olur Birkez Olsun Seslen Bana Be, Anneeeee... En Kiza Zamanda Bir Yer Ayir Banada Yaninda, Elbet Birgün,Bende Gelicem Nasil Olsa Yanina, Biliyorum Suanda Beni Dinliyorsun, Ve Biliyorum ki Bunu Sende Cok Istiyorsun, Seni Ariyorum Anne,Sesinden Yoksun Bu Kücücük Odamda.. Seni Ariyorum Hergece, Neredesin Be Anneeeee.. Seni Özlüyorum Cennet Kokulum, Gittigin Günden Beri,Ne Varligim Belli, Nede Yoklugum.. Senin Hasretin Bambaska Be Anne, Seni Ariyorum..Hergece Seni...Cagir Beni Yanina ' Gel ' de.. Ne Olur ' Gel' de, Seni Özlüyorum, Nerdesin Be Anneeeee...!! alıntı | |
Konu Sahibi Seyyid 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
bir çiçek ve bir inci | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 2215 | 23 Ocak 2009 16:56 |
Kine doymayan dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 1965 | 22 Ocak 2009 19:36 |
Ağlıyorum ama filistine değil kendime kendimize | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 2 | 1971 | 21 Ocak 2009 16:05 |
görmek için göz şart değil | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 4 | 2327 | 19 Aralık 2008 16:01 |
Allahın huzurunda bir kul.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | ribat | 1 | 2030 | 18 Aralık 2008 01:11 |
19 Mayıs 2009, 19:08 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: seni çok özledim annem
Anaya Doyulmazki Her akşam çalar kapıyı Dudaklarında bir şarkı Evim evim güzel evim Seni ne çok özledim Güler yüzlü , zeytin gözlü Bir peri bir melek sanki Sokulur sıcacık koynuna Annem annem güzel annem Hep benimle ol ne olur Bu dünyayı sensiz ne edem Hep yüreğinde aynı gaygı Bir daha görmeyecek sanki Göz yaşıyla ıslatır saçlarını Tarar parmaklarının arasında Bir öpücük kondorur yanağına Bir daha , bir daha ,bir daha Sarılır boynuna , koklar tenini Doyamaz ,anaya doyulmaz ki Bir ayrılık korkusu doğar içine Güveni kalmadı ne bugüne ne yarına Bir ağrı saplanır küçücük yüreğine Öper doyasıya basarak bağrına Bulutlar çözülür birden gözlerinde Doyamaz ,anaya doyulmaz ki İdris Akmetin 29.05.2008 Saat: 10:15 RABBİM HEPİMİZİN ANASINA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞ
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
19 Mayıs 2009, 20:09 | Mesaj No:3 |
RE: seni çok özledim annem
Aney Bu akşam aklıma yine sen geldin Dersi bıraktım çalışamadım. Saat 1'e geliyordu Aney, yatamadım Uyku gözüme girmedi Sen bu saatlerde benim beşiğimi sallardın Uykunu harab ederdin benim için Ağladığım zaman, sancılandığım zaman Kalkardın, süt verirdin, nane kaynatırdın Aney, canım aney, kurban aney Hayalin önümde şimdi anıt gibi durur Sen şimdi leğenin başına oturmuş, hamur yoğuruyorsun Yarın ekmek yapacaksın, akşama kadar Gözlerin tezek dumanından yaşaracak Alnında ter bulgur bulgur kabaracak Sıcak bazlamalar yapacaksın. Ben orda yokum ağlayacaksın Ağlama Aney ağlama, gündür bu, nasıl olsa geçer İnsan insana tez kavuşur. Ben sizi hiç unutmadım, hiç unutmayacağım Ben okuyorum Aney okuyorum mühendis olacağım Sana yeni yeni avizeler alacağım Dedim ya okuyorum mühendis olacağım Mektubunda diyorsun ki; bu gece çiğ köfte yaptık Lokmalar boğazımdan geçmedi Her sofraya oturuşumuzda senin yokluğun belli oluyor Biliyorum Aney biliyorum, Senin kalbin ipek gibidir İncedir, yufkadır, benim yokluğuma dayanamazsın Özledim diyorsun benim için. Ben de özledim seni Babamı da, bacımı da, gardaşlarımı da Karayazılı memleketimi de Hepinizi özledim, özledim ama gel gör ki Kader bu elvermiyor, ne yapacaksın Rıdvaniye'de sela şimdi Sisleri perde perde dağıtan bir ses Sonsuzda Allah'a ulaşan bir yankı Bir ezan sesiyle uyanır insanlar, yorgun gecede Uyanır herkes Köyden şehire saman taşıyan Deve kervanları gelir bu saatte Çıngırak sesleri geceyle gündüzü birleştirir Sabah olur, babam erkenden işe gider Aney evimiz yine o yokuşta mı? Dar sokaklar, taş duvarlar arkasında mı? Eskisi gibi yıkık dökük mü gene? Ah! Aney Ah! unuttum inan evimizin şeklini O ev denen köstebek yuvalarını Kerpiç damları, kuyu suyunu, sıra gecelerini, Bağ yapılarını... Yağmur dualarının anılarını yitirdim Hele sen buraya bir gel de gör Sonsuza uzayan gökdelenleri, sıra sıra taksileri Geceleri renk renk ışıkları, denizde vapurları Balıkçıları, kızları, erkekleri, insan selini Ama benim hiç birinde gözüm yok Ne kızlarında, ne taksilerinde, ne de gökdelenlerinde Benim aklım sizde ve memleketimde... Ben okuyorum Aney, okuyacağım, Göreceksin bak mühendis olacağım. Bizim orda, Ezo gelin, türkü türkü uzanır Düğünlerde davullar vurulur Zılgıtlar çalınır, lorke, delilo oynanır Böylesine gitar denen çalgıyla Sabahlara kadar ye ye ye diye bağırmazlar Değil mi Aney Hani yaz geldi mi, evimizin o küçücük penceresine Bir çift yusuf tutan kuşu konar ya, Hani asmamız üzüm tutar, sumaklar sakızlanır İnsanlar çalışır, harıl harıl kış için Güneş yandırır o kavruk yüzlerini Hani sen elinde sıtıl, suya gidersin İşte o zaman geleceğim, bekle beni... Ah Aney daha neler var neler sana yazamadığım Mektubumu burada bitirirken, Beni büyüten ellerinden, binlerce kere öperim Canım Aney, Kurban Aney, Can Aney....... | |
21 Şubat 2013, 13:49 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: seni çok özledim annem
Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma; “Ben ol da bil” derdi. Ben ol da bil! ... “Sen” oldum annem bak!.. “Sen” oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi.. Hani “Köpekler bile “ana” olmasın” derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle.. Anlamazdık o zaman biz zamâneler.. “Zor kızım, çok zor analık” derdin ardından derin bir iç çekişle.. Zormuş anam.. Ana olmak “Hiç” ken “Hep” olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan.. Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış.. Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak.. Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin.. Hep; “Ben!” derken, Artık; “O”, “İllâ O!” demesiymiş.. Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış.. Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş.. Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış.. Zormuş Anam.. Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık.. Olduk, gördük, bildik bak.. alıntı
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |