|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İqra,Açılış Tarihi: 24 Aralık 2011 (23:35), Konuya Son Cevap : 27 Aralık 2011 (15:47). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Aralık 2011, 14:36 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Imam rabbani ve mekrtubat'ta ki şirk sözler..
Esadullah size gereken cevapları inşallah tüm delilleri ile verecem bu işe karışmayacaktım ama şu an gerekli artık o fotoğrafınızdaki Abdulbaki beyin Doğu ve güneydoğuda ne tür faaliyetler ile insanları sömürdüğünü Malazgirtten canlı tanık olarak yazacam Onun kutsal çöreklerini taşlarını Rabıta şirkini vs vs sabredin...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
27 Aralık 2011, 14:54 | Mesaj No:22 | |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Cevap: Imam rabbani ve mekrtubat'ta ki şirk sözler.. Alıntı:
vesselam | |
27 Aralık 2011, 15:18 | Mesaj No:23 |
Resimde yanılgıya düşmüş olabilirim ama Menzil grubundan olduğunu biliyorum...Size son çıkan kitapları hakkında bir sorum olacak Peygamberden ve Velilerden şefaat dilemek o kitaba göre Şyehten istemek aynı şekilde Allah'tan dilemek yazıyordu Kitabın son sayfasında kapakta Şefaat ya resulullah kitabında bunu izah edermisiniz Nasıl direk Allahtan dilemek oluyor bunlar allahın yeryüzü vekillerimi yada ortaklarımı ?
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
27 Aralık 2011, 15:39 | Mesaj No:24 |
tamam herkes haklı bilgili ve en iyisini bilir özür dilerim artık tüm tartışmalardan çekiliyorum bu tür işler ile uğraşamam hayatta uğraşacağım hakikatlere zaman ayırmak zorundayım yoruldum sanal alimlerden...
27 Aralık 2011, 15:44 | Mesaj No:25 | |
18 Aralık 2011 | Cevap: Imam rabbani ve mekrtubat'ta ki şirk sözler.. Alıntı:
Delil derken kaynak göstereceksiniz sanmştım ben karşımda olmayan bir kelam için nasıl yorum yaparım kardeşim inşaallah yazıyı kaynağı ile buraya ekleyin bu aciz size dönecektir.Allahın c.c. izni ve Efendimizin s.a.v. ve Sadatların himmeti ile ...vesselam bu arada işim nedeni ile hemen cevap yazamassam hakkınızı helal edin kardeşim | |
27 Aralık 2011, 15:47 | Mesaj No:26 |
18 Aralık 2011 | Cevap: Imam rabbani ve mekrtubat'ta ki şirk sözler.. Maşaallah ne güzel bir yaklaşım Allah Teala size hakikatları tatırsın umarım, İnşaallah Hakikatları sarf etmek adına yılmadan yolunuza devam edersiniz ve Hakikatı yakalarsınız...vesselam |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |