|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 24 Şubat 2012 (20:57), Konuya Son Cevap : 26 Şubat 2012 (17:48). Konuya 19 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Şubat 2012, 20:57 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | şeyhinin el öptürme merasimi şeyhinin el öptürme merasimi BÜYÜK,KÜÇÜK FARK ETMEZ.... VİDEONUN YARISINDAN SONRA ESEDULLAH HOCANIN ŞEYHİNİN EL ÖPME MERASİMİNİ İZLEYECEKSİNİZ.. [YT]d-JNegHcihc[/YT]
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konu Sahibi bilinmez 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ELFAZI KÜFÜR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 2 | 748 | 29 Ağustos 2021 23:16 |
BiR SORU | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 19 | 7067 | 19 Aralık 2018 23:11 |
SiZCE HANGİSİ MÜSLÜMAN | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1166 | 18 Aralık 2018 22:55 |
ALLAH A iMAN NASIL OLUR.. | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1316 | 27 Ekim 2018 22:27 |
HELVADAN KANUNLAR ve TEKFİR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1306 | 03 Ekim 2018 21:57 |
24 Şubat 2012, 23:25 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | şeyhinin el öptürme merasimi
Ahki binlerce ah demekten başka ne diyim La Diyebilmek ...Ellerinde bilinmeyen bir madde var galiba öpeni cennete gönderiyor bide Alem sana kurban olsun diyenin rabbi bu olsa gerek Yazıklar olsun Yazıklar Olsun devamını yorum gelirse en iyi şekilde yaparım!!!
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
25 Şubat 2012, 01:16 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi Evvela herzaman dediğim gibi beni gine mutlu ettiniz Mürşidimi görmemi sağladığınız için Sonra gelelim bu saçma karşılaştırmaya birincisi müslüman elbette Allah c.c. başkasının önünde eğilmez sunduğunu böyleydik bölümü zaten inanmıyan bir insana karşı yapılan tavırdır haktır.Bedüzzamanda Rus komutanın karşısında eğilmedi , hiç bir müminde eğilmez...kel alaka olmuş yani İkincisi siz babanızın elini öpmüyormusunuz veyahut bir büyüğünüzün ? Saygıdan da olsa ? Üçüncüsü ne amaç güttüğünüzü biliyor ve diyorumki tekrardan Allah c.c. bizi haklıçıkardı ve tekrardan Allah c.c. dostunu haklı çıkardı...Seyyit Fevzettin hz lerinin sözü hani benim Mürşidim varya "sofiler saygıdan daha önümüze gelmeden eğiliyorlar şimdi fitneciler çıkar bunu laf eder yapmasınlar bunu" ve kesinlikle bu söylenir dizlerinzin üstünde gelmeyin diye , şimdi burası kalabalık zaten insanlar bir adım önünde diz üzre oturuyorlar sizde kalktınız bakın diz çöküyor imajı vermeye çalıştınız maşaallah...ama yemezler la kardeşim Biz derizki " en cahil sofi bile kendini müslüman sanan ve alimlik taslayan biçarelerden daha eftaldir...çünki o kalben iman etmiştir." Daha çok yol almanız lazım la kardeşim , bununla uğraşacağınıza iki sayfa Kuran okusaydınız ya daha eftal olurdu.Ama tağutla savaşmakta öyle değilmi Bakın sizi günaha sokmak istemem bu hareketleriniz gerçekten günah siz Resulullah s.a.v soyundan gelen insanlara hemde böle bilinçsizce iftra atıyorsunuz bunun vebali çok büyük ve lütfen bana hoca demeyin siz olabilrsiniz ben değilim kardeşim , Ve yine lütfen diyerek adımın gectiği konuları açmayın ilk defa böyle bir şey gördüm senelerdir sanal alemdeyim bu ne demek şimdi , yapmayın kardeşim lütfen ... YÖNETİMDEN RİCAM .... Size özel mesaj yazamıyorum konu başlığını değiştirirseniz sevinirim kardeşim.... |
25 Şubat 2012, 08:04 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Esedullah hocanın,şeyhinin el öptürme merasimi "Yanlış düşünmek adaletsizliktir" imzasının sahibi kardeş konuya hiç bir yorum yapmıyorum sadece başlık bile çok itici ! şahıs isimleriyle konu daha popüler oluyor galiba !
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
25 Şubat 2012, 16:37 | Mesaj No:5 | |
27Haziran 2011 | Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi Alıntı:
evvela şunu izah edeyim,duadilencisi yorumu zaten yapmışsınız,yalnız anlamadığım imzamın üzerinden neden cümle kurmuşsunuz,varsa bi adeletsizliğim bunu beyan edin bende tevbe edip,geri adım atayım ha yoksa buda sizin zannınız olmaz mı... Popüler olma veya paylaşımlarımın popüler olması gibi bi derdim yok ve kurduğunuz bu cümle bayağı adeletsizce olmuş. Ha ben paylaşımlarımı gerek okunması ve gerek dinlenilmesi için paylaşıyorum,yani ÖYLE LAF OLSUN TORBA DOLSUN,babında bi katılımdada,paylaşımdada bulunmam ve bu paylaşımlarımın bi muhattabıda olacaktır,kimine göre,İTİCİ,KİMİNE GÖREDE GÜZEL,gelecektir.Buda çok normal,yalnız benim gerek paylaşımlarım,gerek katılım yaptığım arkadaşların paylaşımlarına dair fiilimi hep Rabbani ölçüde insanların HAKKI VE BATILI AYIRD EDMEDEKİ Bİ ŞAHİDLİĞİ SEGİLEMEK ARZUSU,dur.Bunu birileri takdir ve tenkid edebirler bunlarda çok normal buda katılımda bulunanların DEĞER YARGILARIYLA ilgilidir.Rasulleri örnek almış bi müslümanım rasullerde kimine göre itici,kimine görede makbul kabul edilmişlerdir. Tekrar diyorum popüler kelimesi mesnetsizce olduğu için adeletsizce yazmanıza mahal vermiş,Ben Peygamberleri kendime örnek almış hakka yakinen iman eden birisiyim ve öylede kalmak için gayret ediyorum,ve hakkı ortaya koymam size popüler gelebilir ama amacımda,niyetimde Allah için ve ecrimide rabbimden bekliyorum.. isim olarak kullanmam,esedullah bey ile ilgili olduğu içindi ve özelliklede ismini yazdım ki onun seyretmesini ve tavrını görmek istediğimdendi... Site içerisinde sadece hak ve batılın karıştırılğı konulara iştirak ederim,haktan yana şahidliğimi ortaya koyarım sizce popüler tarafı varsa verin mesnedinizi o zaman,gerek adeletsizliğimle,gerek popülerliğimle alakalı ne yapmışımda görelim yoksa SİZİN TEVBE EDMENİZ GEREKMEZ Mİ,....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
25 Şubat 2012, 16:51 | Mesaj No:6 | |
27Haziran 2011 | Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi Alıntı:
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
25 Şubat 2012, 17:16 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi Allah hidayet etsin size ....... Sizden ricam adımı kullanarak birdaha konu açmayın ..... vesselam |
25 Şubat 2012, 19:10 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi
Hayatımda bu kadar sacma sapan ve cahilliğin diz boyu oldugu bir video izlememiştim. Anladık, öğrendik, bildik ki tasavufa düsmansınız ama etmeyin eylemeyin bu gaf sizi bitirir. Siz saf mısınız yahu, bu nasıl kıyas Allah aşkına. Videodaki şahsiyeti tanımam bilmem savunucusu yada avukatı degilim. Lakin el öpmeyi bir hırıstıyan gelenegi gibi lanse ettirmek kadar dengesiz birsey olabilir mi. Birde işin içine Allahı rasulunu sokmussunuz. İnsan saygıdan el öper, insan sevgiden el öper. Varsayalım bugün imam humeyni cıksa gelse, seyyid kutub cıksa gelse hatta ebu zer cıksa gelse siz onların elini öpmez misiniz. E vallahi işin acıkcası ben el öpmek bir yana dursun yollarına toprak olurum ezin beni derim. Tasavufu lekeleme operasyonunuz bu defa tutmadı hatta iğrencti.
__________________ Bismillah diyerek... |
25 Şubat 2012, 19:35 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi
Konuyu açıyorsun açmayada benimde anlamadığım neden nick üzerinden yayınlıyorsunuz başlığı daha sade vede konuyu içeren başlık olsa olmadımı konudan ziyada başlık yakışmamış o kadar uzun uzun zahmet edip yazmışsınız hepsini uygun cvp versem biliyorum ki yine şahsi düşüncelerinizi ön plana çıkartacaksınız SİZİN TEVBE ETMENİZ GEREKMEZMİ ..Buna bile sen karar verdinse sen konu olarak yayınladığın şeyhlerden daha şehsin yahu
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
25 Şubat 2012, 19:52 | Mesaj No:10 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi
islamda üç kişi eli öpülür diye bilinir ; "anne-baba-islam alimi" bunun dışındaki el öpmeler,saygı gereği,gelenek gereği hoş görülebilir.islamin yasakladığı saygı gereği el öpmek değil,tazim gereği el öpmelerdir... verilen video bana pek sağlıklı gelmedi.ama verilen örnek,direk küfürle itham yapılması,amaç üzüm yemek değilde bağcı dövmek...Allahtan kork la ağa! o merasim doğru olmayabilir,bende benimsemiyorum,arka plandaki müzik de ayrı sırıtıyor.. ama bu küfürdür demek,çok sorunlu bir kafa ürünü... diğer bir ricam, isme hitaben konu açmayınız..bir kaç üye ismine hitaben açtığın konularda,ya silindi yada üyeler tepki gösterdi haklı olarak..bu tür konular açılmaması dileğiyle..açılacaksa isme hitaben değil genele hitap olsun... doğrusunu istersen la ağa,paylaştığın videolarda,eğer sen haklı isen,karşı tarafın reklamını yaparak,kendi kalene gol atıp haksız duruma düşüyorsun.eğer haksız isen ki bir konuda haksızsın ,çünkü yapıcı değil tahrip,kalp kırmak,kardeşlikleri dağıtmak zor konusu... lütfen daha ciddi konularla ilgilenelim..
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |