|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ZÜLKÜF ARSLAN,Açılış Tarihi: 20 Aralık 2015 (20:54), Konuya Son Cevap : 22 Aralık 2015 (08:01). Konuya 22 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Aralık 2015, 08:24 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: TERÖR KiMİN İŞİNE YARAR. Alıntı:
Yollara mayin doser Okul yakar Hastane bombalar Kucuk cocuklari kacirir Laik duzen Size hastane yapar Bedeva elektirik su verir Yiyecek verir Terorist kim belli Siz kuzu postuna burunmus kurtsunuz Allahim pkkyi kahret .yok et amin yazamayanlar iste onlar teroristir
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
21 Aralık 2015, 08:33 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: TERÖR KiMİN İŞİNE YARAR/ZÜLKÜF ARSLAN
Benim kutsalimi Allah ve Rasûlullah ve bu iz üzerinde olanlar belirler.anlaşilan sizin kini ise laik atalarınız.sizin gibi birisine söyleyecek bir sözüm yok ve artık attığınız iftiradan dolayi size cevapta vermeyecem .Çünkü iftiracisiniz ...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
21 Aralık 2015, 09:03 | Mesaj No:13 |
09 Kasım 2013 | Cevap: TERÖR KiMİN İŞİNE YARAR/ZÜLKÜF ARSLAN
Bir onceki yazimda yukarda yazdiklarimi yazip silmistim. Ozet olarak allah cc pkk ya hizmet edenlerin elini kurutsun . Allah cc sabredenlerle beraber Siz tuzak kuruyorsunuz allah tuzak kuranlarin en hsyirlisidir. Neden asri saadet gibi degilize ornek olarak Asri saadet her seyi egitilerek gorerek yasayarak aldi bir nevi universite ogretmenleri efendimiz sav onlarin her birine ozel ogretmenlik yspti Hepsi nasil davranacaklarini yasayarak bizzat ogretti Simdi ise egitim yarim oldugu icin insanlar yon bulamalar osmanli bana gore islamin halifesidir.osmanliyi bitiren ne yazikki seyhul islam olarak kendini tanitan icleri munafik yada yahudi kafirlerin yonetmesiyle son bulmustur Benim atam fatih ve askerleridir. Iftira degil siz yazdiniz Teror kim laik duzen ataturk size gore Peki laik duzeni mi yik maya calisiyor Yada kurdistan kurmak mi Yada asri saadeti yasamak mi Yada turkleri katl etmek mi Biz duzelticiyiz bile demiyorsunuz Laikci olarak gordugunuz ben iftira attiginiz ben Milli goruscuyum Islami yazar tek tarafli yazmaz konusmaz hak icin konusur.
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
21 Aralık 2015, 09:15 | Mesaj No:14 |
Laikliği öven siz ken ,yeren benim. Osmanlının şeyhulislamlarinada iftira atacak kadar zavallısiniz. Osmanlının hangi şeyhulislamli munafik bunu delillendirmeseniz şeyhulislamlarada iftira etmiş olursunuz.tarih bile bilmeyen kulaktan dolma zanlarinizla bari o güzel insanlara iftira atmayın. Buyrun iftiraci degilseniz hangi seyhulislam neye göre munafik delillendirin....Osmanlının son şeyhulislami Mustafa Sabridir oda müvahhiddi. ..hemde senin laik atalarina karşı cikacak kadar muvvahhiddi.
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
21 Aralık 2015, 09:32 | Mesaj No:15 |
Sizin agzinizla yazdim.laik duzen yada turkler Sizin bakis acinizdi bu bnm degil Seyhul islam liderleri yani tarikat adi altinda kendini hoca olrak tanitan kisiler yikti Sonra laik duzen geldi Duzmece islamiyet kitaplari yazildi Hepdi yavas yavas hissetirilmeden yapildi Birde erbakan Hocanin bir sozu varfir Sen emperyalizme hizmet ettigini bile anlamazsin Son seyhul islam degil sorun Yavas yavas devdirme ile uyuta uyuta milleti Duzeni kurdular Seyhul islam buyuklerimiz tenzih ederim Seyhul islamin kotu eller eline gectigini yoneten duzenler de oldugunu dusunuyorum.
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
21 Aralık 2015, 09:47 | Mesaj No:16 |
Mesala fetva ile alevilerin katli vaciptir Bu soz belki iran icin soylenmis olsada bu fetva yanlis anlasilmis ve ulkede kiyim olmamis mi bunu yapan vezir degil mi Yinede en dogrusunu allah bilir
21 Aralık 2015, 09:59 | Mesaj No:17 |
İslami Erbakandan değil Allah ve rasulunden ve bu iz üzerinde olan mutevatir lige uyan yoldan delili yle okuyarak öğrenirseniz batılı ve hakkı ancak öyle ayırabilirsiniz. Yoksa Türkler ve Kürtler ve diğer mazlum haklar hep kandirilir.sizde mazlum değil zalimden yana olursunuz.dini nerden kimden öğreneceğiz e dikkat edin yoksa bilmeden haksızlık yaparsınız. Selam ve dua ile kalın.
21 Aralık 2015, 14:01 | Mesaj No:18 |
Cevap: TERÖR KiMİN İŞİNE YARAR/ZÜLKÜF ARSLAN
Müzakereler kanıt zeminine oturtularak kaliteye adım atabilir. Kanıt zemini yoksa kaygan tartışmalar neticesi konu her zaman ki gibi gerginlik ve banlanma ile sonuçlanır. İçi boş ve bizlere ezberlettirilen kanıtsız ezberlerden vazgeçip tarafsız vicdanlıca yazmak yakışır. İki hocamızın olgun ve saygı hissettiren çalışmalarından zevkle faydalanmak heyecanı oluştu bende. Lütfen konuyu germeden bizi mahrum etmeden baltalamadan devam fırsatını verin. Terör kelimesi açılımına bencilce anlamlar yüklenilirse ortaya futbol taraftarı psikolojisi çıkar. "Benim teröristim seninkini döver. Benim teröristim daha sevimli. Benim teröristim seninkinden kara." Doğru bir düşünce olamaz. İslam tarihinde bu günkü İsrail'in terör devleti gibi devletler yok muydu? Emeviler'de, Abbasi'lerde,Bir kesim Osmanlı'larda Ömer bin Abdülaziz hariç hangi padişahın yönetimi terörist değildi? (Lütfen takımına gölge eder psikolojisi ile futbol fanatiği gibi kimse itiraz etmesin. Tarihi kaynaklarda bunların kanıtlarını bir bir sergileriz) İslam tarihinde tüm devletlerin ana politikası "bi taraf olan bertaraf olur" ile hareket etmedi mi? kendi kardeşini daha baliğ olmadan öldüren fatih değil mi idi? o baliğ olmayan çocuk geleceğin teröristi idi fatihin gözünde. Yerine geçecek korkusu ile kaç (kardeş amca dayı ) kişi öldürüldü? İslam devlet başkanı iken Kâbe'nin tepesine çadır kurup orda içki içeceğine yemin edip ama bunu başaramadan öldürülen haşmetli halifetullah'ınız kimdi? Bir Müslüman olarak PKK'yı benimsemem mümkün değil ama tamamen da haksız görmüyorum. PKK 90 yıllık T.C. tarihinde ayaklanan 29.cu Kürt isyanı ise şapkamızı önümüze bırakıp tefekkür etmemiz gerekmez mi? biz nerde hata yaptık? Neden bu halk susmuyor? Neden Bu halk sürekli sancılı? üç beş çapulcu dediğimiz bu terör örgütü neden 30 bin tane Kürt gencini yanına almayı başarabiliyor? neden Karadeniz'de tutunamıyor da bölgede 40 yıldır tutunabiliyor? neden tc nüfusunun yüzde 13 'unun oyunu alabiliyor? PKK dinsizdir imansızdır diyeceğinizi duyar gibiyim. Peki şeyh Said'de mi dinsiz idi? Bediüzaman da mı dinsiz idi 50 yıl zindanlarda çürüttünüz mezarı bile yok? Kürt İslam alimlerin kökünü neden kuruttunuz? Öz eleştiri yapalım Allah için. Ben PKK'yı onaylamam demiştim. Tarafsız bakalım Allah için adil olalım. Neden Böyle olduk? Neden bu kan kin? Neden vatanımızın düşmanları aleyhimize maşa olarak kullanıyor? neden ekonomimiz savaşa aktarılıyor? neden binlerce polis asker toprak altında? neden doğuda hemen hemen her aileden bir genç toprak altında?neden şehit aileleri nerdeyse Türkiye nüfusunun yüzde 20 si? Neden Neden! Çözüm bulalım artık.:(( | |
21 Aralık 2015, 18:09 | Mesaj No:19 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: TERÖR KiMİN İŞİNE YARAR/ZÜLKÜF ARSLAN Alıntı:
kendi dinleri ugruna ölenleri cok güzel analiz etmişssiniz hocam..kaleminize sağlık.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
21 Aralık 2015, 18:54 | Mesaj No:20 |
Kendi dinleri ugruna olenler kimler acar misin
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |