|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 20 Temmuz 2024 (13:46), Konuya Son Cevap : 20 Ağustos 2024 (09:57). Konuya 100 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Ağustos 2024, 19:57 | Mesaj No:61 | |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | Alıntı:
Bu arada Vanilya/Kakao/Limon üçlüsü favorimdir, çok teşekkür ederim : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | |
05 Ağustos 2024, 00:52 | Mesaj No:62 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Afyetletler olsun efenim ,bu sıcakda da dondurma iyi gelir.. Bende merak ettim en güzel yaptığınız bir börek varmı ? Tatlıda var mı ? Hobiniz varmı ayrıca ? En sevdigin ev işi ? Kolay gelsin ....
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
05 Ağustos 2024, 23:13 | Mesaj No:63 | |
12 Ekim 2023 | Alıntı:
En güzel yaptığım börek: sanırım peynirli büzme börek; en çok o isteniyor çünkü : ) Bu arada pratikliğini de ben seviyorum: yufkalar tepsiye büzülerek döşenip, tüm sos üstüne dökülüyor : ) Tatlı olarak da: elmalı turta diyebilirim : ) Revani de olabilir ama sağlıksız diye "aileden gelen her 3 istekten sadece birini" değerlendiriyorum; onlar istiyor ben hayır diyorum yani : ) Hobi olarak: eskiden lif örerdim, hatta satardım da; önceleri facebook, ardınca instagram üzerinden. Bir ipin 50 kuruş olduğu zamanları hatırlıyorum : ) Şu an ise bir ip 30 lirayı aştı, kargolar ise iyiden iyiye yükseldi. İnternette bakıyorum, hala sipariş alanlar var. Ama doğrusu bu pahalılık örgü keyfimi kaçırdığı için öresim gelmiyor artık : ) En son elimde kalan iplerden bulaşık lifi örmüştüm, sanırım bu şekilde değerlenecek kalan iplerim : ) En sevdiğim ev işi: sanırım bulaşık. Toz alma hızlı oluyor diye onu söyleyesim geldi ama yok, doğrusu bulaşık. Elde bulaşık yıkamak su israfı diyorlar ama ben aksine tasarruf bile yapıyorum, bu da beni mutlu ediyor : ) "Nasıl tasarruf?" denilirse: Köpüklü bulaşıkların ilk köpüğünü kabaca aldıktan sonra, hani deterjan kalıntısı kalmasın isteriz ya, işte o kısım için lavaboya bir leğen koyuyorum ve akan su orda birikiyor. Bulaşıkların ilk köpüğü az bir suyla alındığı için, kalan kısım dupduru su oluyor. İster ocak silinsin, ister cam, ister balkon... Suyla temasın stres aldığını da düşünürsek, benim için en güzel iş bu : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | |
06 Ağustos 2024, 00:10 | Mesaj No:64 |
18 Aralık 2010 | Çok teşekkür ederim cvb lar için ,bizde misafir geri çevrilmez yorduk, İkramım olsun ..Bir kolay pasta da benden. Afiyetler olsun..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
06 Ağustos 2024, 12:42 | Mesaj No:65 |
12 Ekim 2023 | Elinize emeğinize sağlık, günün temizlik turu ardınca mola için harika seçenek oldu bu; çok leziz görünüyor Çok teşekkür ederim
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
06 Ağustos 2024, 13:11 | Mesaj No:66 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Kolaylıklar dilerim temizlik için..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
06 Ağustos 2024, 15:20 | Mesaj No:67 | |
12 Ekim 2023 | Alıntı:
Mihrinaz kardeşimin hani şu taşınma ile ilgili duası vardı ya, elhamdülillah tutuyor : ) Şu an uygun bir ev arıyoruz, ne zaman buluruz bilmiyorum ama aceleci huylu eşim oldu bittiye getirecektir diye ben şimdiden ön hazırlıklara başladım : )
06 Ağustos 2024, 15:21 | Mesaj No:68 | ||
12 Ekim 2023 |
İşte bu konuşmamız : ) Alıntı:
Alıntı:
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | ||
06 Ağustos 2024, 18:06 | Mesaj No:69 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Son anda anladım Rabbim hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun... Toplanma ,yerleşme,Alışma gücü versin inşaAllah... Hayırlı haberlerini alırız inşaAllah
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
07 Ağustos 2024, 02:02 | Mesaj No:70 | |
12 Ekim 2023 | Alıntı:
Dualarınız için Allah razı olsun, amin diyorum canıgönülden : )
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |