|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 05 Şubat 2017 (18:38), Konuya Son Cevap : 20 Mayıs 2017 (01:06). Konuya 72 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Şubat 2017, 18:38 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | MEDİNEWEB KPSS COĞRAFYA RESİM HALİNDE BİLGİLER MEDİNEWEB KPSS COĞRAFYA KODLAMALAR VE ÖNEMLİ BİLGİLER Y harfi yaz ayını K harfi kış ayını ifade ediyor akılda tutma yolunu engin eraydın ders videosunda anlattı |
Konu Sahibi mehmet akif2 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Sevgililer Günü | Serbest Kürsü | gün ışığı | 3 | 1518 | 15 Şubat 2019 09:19 |
Azılı bir müşrik "Nadr bin Hâris" | Kur'an Kıssaları | mehmet akif2 | 0 | 1506 | 06 Ekim 2018 21:18 |
EBU FÜKEYHE (R.A.) KİMDİR? | Ashab-Kiram(r.a) | mehmet akif2 | 0 | 1481 | 05 Ekim 2018 20:42 |
Sayın Mustafa Cilasun için yapılacak hatim :(((((( | Taziye-İlan-Selamlaşma | nurşen35 | 28 | 10141 | 05 Ekim 2018 18:00 |
TEVHİDİN DELİLLERİ | Akaid | mehmet akif2 | 5 | 1794 | 01 Ekim 2018 12:18 |
05 Şubat 2017, 19:04 | Mesaj No:2 |
25 Şubat 2011 | MEDİNEWEB KPSS COĞRAFYA KODLAMALAR VE ÖNEMLİ BİLGİLER
DEMİR : FETİHHDE : Faraşa,Eymir,Torbalı,İskenderun,Hekimhan,Hasan Çelebi,Divriği,Eymir MANGANEZ : CaDı KaSABB : Ceyhan,Denizli,Kastamonu,Sivas,Artvin,Balıkesir,Bu rdur BARİT: E-GAME : Elbistan,Gazipaşa,Alanya,Muş,Eskişehir BAKIR : K A D E R : (Kastamonu-küre) (Artvin-Murgul) (Diyarbakır-Ergani) (Elazığ-Murgul) (Rize-Çayeli) PETROL RAFİNELERİMİZ : BİrİKİM : Batman,İzmir,İzmit,Kırıkkale,Mersin DOĞAL GAZ SANTRALLERİMİZ : OHA: Ovaakça,Hamitabat,Ambarlı BOR : BEBeK B alıkesirbigadiçsusurluk E skişer-seyitgazi B ursa-mustafa kemal paşa e (joker) K ütahya- emet CİVA: KİM bU K onya İ zmir M anisa B (joker) U şak FOSFAT : MAŞaBaBa : Mardin(Mazı dağı),Adıyaman,Şanlıurfa,Bitlis,Bingöl FELDSPAT : MAKaM : Manisa,Aydın,Kütahya,Muğla ZIMPARA TAŞI : İMA: İzmir,Muğla,Aydın MAGNEZYUM : BEK : Bilecik,Eskişehir,Kütahya KURŞUN- ÇİNKO : MESKa : Malatya,Elazığ,Sivas,Kayseri LİNYİT : YaSa TaSa ÇOK ÇAK : Yatağan,Seyitömer,Tavşanlı,Soma,Çayırhan,Orhaneli, Kemerköy,Çan,Afşin,Kangal Ege’de En Çok Yetişen Ürünler: ZÜHTi: Zeytin Üzüm Haşhaş İncir Rüzgârlar: KaYıP SaKaL: Karayel Yıldız Poyraz Samyeli Kıble Lodos… İç Anadolu’daki Platolar HUCOB: Haymana Uzunyayla Cihanbeyli Obruk Bozok Ülkemizde Doğalgaz Santralleri: OHA: Ovaakça Hamitabat Ambarlı Ege’deki Kırık Dağlar: MaYBAM… Madra Yunt Bozdağlar Aydın dağları Menteşe Akdenizdeki Karstık Ovalar : TAKKE… Tefenni Acıpayam Korkuteli Kestel Elmalı İhrac Ettiğimiz Madenlerimiz: BaCaK MaBeT BAKIR CIVA KROM MAGNEZYUM BORTUZ İhrac Ettiğimiz Ürünler: SıNıF TAKİM… ÇAY SEBZE NOHUT FINDIK TURUNCGİL ANTEPFISTIĞI KAYISI İNCİR MERCİMEK Suriye Sınır Kapılarımız : CCANeY… Cilvegözü Ceylanpınar Akçakale NusaybinYayladağ Gübre Fabrikaları: BİSİMGEM: Bandırma İstanbul Sivas İzmir Mardin Giresun ElazığMersin |
08 Şubat 2017, 14:38 | Mesaj No:3 |
25 Şubat 2011 |
ege kırık dağları kodlaması var ama engin eraydın coğrafya videosunda daha akılda kalıcı bir kod verdi
|
09 Şubat 2017, 10:33 | Mesaj No:6 |
25 Şubat 2011 | engin hoca bir püf daha söyledi ben üzerini kendim kırmızı renkle çizip kayıt ettim DEPREM FAY HATTI van gölünün biraz ilerisine nokta koyacağız sonra hataya arasına çizgi doğu: anadolu fayı sonra yine van gölünün biraz ilerisinden çanakkaleye nokta arasında çizgi: kuzey anadolu fayı egedeki denizden içe yani yukarıdan aşağıya doğru: batı anadolu fayı *geçen sene lisansda çıkan soruya bakın ben sınavdan önce baktığım harita ile o soruyu kolayca yapmıştım bunu öğrenmiş olsaydım saniyede soruyu yapardım |
09 Şubat 2017, 23:28 | Mesaj No:8 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Matematik paylaşım bölümümüz var,katki saglarsaniz hepimiz icin faydalı olur snnclk.hoşgeldiniz bu arada))) Mehmet akif bütün gayretiyle devam ediyor hazırliģına. Matematiginiz iyiydi yanılmiyorsam,bayada iyi olur,yardımcı olursanız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Şubat 2017, 00:02 | Mesaj No:9 | |
Durumu: Medine No : 55009 Üyelik T.:
29Haziran 2016 | Alıntı:
Ayrıca çok teşekkür ederim hocam : ) Umarım her şey yolundadır..) | |
10 Şubat 2017, 08:41 | Mesaj No:10 |
25 Şubat 2011 | hocam çok teşekkür ederim ama matematik çalışmasıyla diğer konular geride kalacaktı lisans kpss'ye girenlerle de konuştum tecrübelerine göre onlar da fikir verdi eğitim bilimleri derslerinden de sınava gireceğiz gy gk'den ve alandan tarih coğrafyaya ağırlık vermek daha mantıklı geldi sayısal mantık sorularından biraz çözebiliyorum eğer biraz üzerine düşsem videolarla kitaptan çalışarak 3-5 soru gelebilir diye düşündüm o kadar çok sorumluluğum var ki ev çocuklar bir de yaşlım artık hiç kalkamaz oldu yoksa matematiği de araya sıkıştırırdım sen yine derslerin arasında katkı verirsen güzel olur ben diğer derslerden paylaşıyorum |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |