|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 10 Ağustos 2017 (16:05), Konuya Son Cevap : 18 Eylül 2017 (21:23). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]() Medineweb 2017 dgs "duyuru" DUYURU (10 Ağustos 2017) 2017-DGS: “Akademik Not Ortalamalarının Toplanması” Süreci Hakkında Bilgilendirme 23.07.2017 tarihinde yapılan Dikey Geçiş Sınavının (2017-DGS) kılavuzunda yer alan ‘AKADEMİK NOT ORTALAMALARININ TOPLANMASI İLE İLGİLİ BİLGİ’ bölümündeki eğitim bilgilerinin toplanması takvimi aşağıdaki şekilde yeniden düzenlenmiştir. YÖKSİS’ten eğitim bilgileri, 9 Ağustos 2017 tarihinde ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) adayların bilgisine açılmıştır. Eğitim bilgilerinde değişiklik/düzeltme gereken adayların, 10-14 Ağustos 2017 tarihleri arasındakendi üniversitelerine başvurarak eğitim bilgilerinin YÖKSİS’te güncellenmesini sağlamaları gerekmektedir. 10-14 Ağustos 2017 tarihleri arasında YÖKSİS üzerindeki eğitim bilgilerinde yapılan düzeltmeler, ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) adayların bilgisine 16 Ağustos 2017 tarihinde sunulacaktır. YÖKSİS’ten güncel eğitim bilgisi 21 Ağustos 2017 tarihinde son kez çekilecek ve KKİS üzerindeki güncellemelerle birlikte, ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) adayın 2017-DGS başvurusuna yansıtılacaktır. Birden fazla eğitim bilgisi olup DGS başvurusunda kullanmak istediği eğitim dışında bir eğitim seçilmiş olduğunu düşünen ve kullanılmasını istediği eğitimi değiştirmek isteyen adaylar için 22 Ağustos 2017 tarihinde yalnızca bir günlüğüne AİS’de DGS için eğitim seçme ekranı açılacak ve adayların istedikleri eğitimi seçmelerine olanak sağlanacaktır. Kuruma dilekçe ile gönderilen istekler kabul edilmeyecek, 22 Ağustos 2017 tarihinden sonra herhangi bir değişiklik işlemine izin verilmeyecektir. Adayların Önlisans Başarı Puanı (ÖBP) bu veriler doğrultusunda hesaplanarak değerlendirme işlemleri yapılacaktır. 2017-DGS adaylarına önemle duyurulur. ÖSYM BAŞKANLIĞI |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Serbest Kürsü | gün ışığı | 3 | 1549 | 15 Şubat 2019 09:19 |
![]() | Kur'an Kıssaları | mehmet akif2 | 0 | 1547 | 06 Ekim 2018 21:18 |
![]() | Ashab-Kiram(r.a) | mehmet akif2 | 0 | 1503 | 05 Ekim 2018 20:42 |
![]() | Taziye-İlan-Selamlaşma | nurşen35 | 28 | 10457 | 05 Ekim 2018 18:00 |
![]() | Akaid | mehmet akif2 | 5 | 1857 | 01 Ekim 2018 12:18 |
![]() | Mesaj No:2 | |
![]() Alıntı:
| ||
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
hocam söylenilen tarihde kendi ais sayfana girip güncelleme yapacaksın dgs'ye 3 sene önce girdiğim için bu güncellemenin sebebine tam hakim değilim siz duyurudaki tarihte ais sayfasına girip bakın orda yazılanlar sizi yönlendirecektir |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]()
29 Ağustos'da sonuçlar için gün sayıyordunuz. Endişelenmeyin 8 gün daha beklemek sizi yıldırmasın ![]() ![]() Geç olsun güç olmasın demiş atalarımız.. Sonuçlarınız hayırlı olur İnşaAllah..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
09 Şubat 2014 | ![]() DUYURU 23 Temmuz 2017 tarihinde uygulanan 2017- Dikey Geçiş Sınavı (2017- DGS) adaylarının sınav kitapçıklarının görüntüleri ve sınav kitapçıklarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları, sınav soruları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerinden 8 Eylül 2017 tarihinde saat 11:00’den itibaren 10 gün süreyle erişime açılacaktır.(8 Eylül 2017) 2017- DGS: Sınav Kitapçıklarının, Soruların ve Aday Cevaplarının Görüntülenmesi Adaylar, ÖSYM’nin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra ilgili sınavı ve “Soru Kitapçığı Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları soru kitapçığı görüntüsünü, sınav kitapçığına yaptıkları işaretlemeleri, bu işaretlemelerin optik okuyucularla okunması sonucu elde edilen aday cevaplarını ve soruların doğru cevaplarını görebileceklerdir. Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede sorunun bulunduğu sayfayı, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir.İlgili sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir. Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Adaylara saygıyla duyurulur. ÖSYM BAŞKANLIĞI
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
09 Şubat 2014 | ![]() DUYURU (18 Eylül 2017) 2017-DGS: Tercihlerin Alınması 2017 DGS tercih işlemleri, 19 Eylül 2017 tarihinde başlayacak, 26 Eylül 2017 tarihinde sona erecektir. Adaylar, tercihlerini bireysel olarak ÖSYM’nin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden elektronik ortamda yapacaklardır. Adayların tercihlerini yapmadan önce Ek’te yer alan kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir. Adaylara saygıyla duyurulur. ÖSYM BAŞKANLIĞI
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
"" İyi ki ağladın gönül çiçeğim...""/medineweb | su damlası | Gönülden Dökülen Nağmeler | 3 | 12 Ağustos 2024 23:28 |
KPSS "2017 TÜİK verileri" | mehmet akif2 | Coğrafya | 4 | 07Haziran 2018 12:29 |
MEDİNEWEB HAFTANIN HUTBESİ 23.06.2017 "Ömrümüzü Ramazan Kılabilmek" | Mihrinaz | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | 0 | 23Haziran 2017 11:52 |
2017 KPSS LİSANS "HATIRLANAN SORULAR" | mehmet akif2 | KPSS-Çıkmış Sorular-Cevaplar | 20 | 23 Mayıs 2017 14:07 |
2017 KPSS LİSANS EĞİTİM BİLİMLERİ "HATIRLANAN SORULAR" | mehmet akif2 | KPSS-Çıkmış Sorular-Cevaplar | 12 | 22 Mayıs 2017 13:49 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|