|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 18Haziran 2010 (11:51), Konuya Son Cevap : 16 Ocak 2015 (19:44). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18Haziran 2010, 11:51 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Yokluğun Cehennemi.. Gece vardiyası 1/İbrahim İnecik Yokluğun Cehennemi.. Gece vardiyası 1/İbrahim İnecik Şarkılar hep senden bahseder bana.. parmaklarımın arasında dönüp duran kelimeler.. Kalem Kırılmıştır artık bu aşk'a.. İdamlık bir Kent'ten sesleniyorum ... hadi duy şu yalnızlığın sesini..... hayat durdu... dünya durdu.. maviliğim son nefeste.. Hoşçakal derken .. teninde ölmeye zaman tanımadın bana.. Hoşçakal... sevgili.. Kan mı desem bu giden.. yoksa can mı.. Bağışla beni.. cennet'ten Kovulmuş bir Adem'im ben.. yer yüzünün bu en karanlık yerinde.. yüz yıllık araflardayım... Büyüyor yangınım..büyüyor cehennemim... Derdindeyim yâr.. Gözlerindeyim.. bana dokunan ellerinde.. Korkularımla..tir tir titrerken ..saçlarına bulanmış bir haldeyim.. Koşturuyorum.. kalbim ayaklarıma dolanmış.. bu ne hicran .. bu ne yara.. Ciğerimde nefes kalmadı Canfezam. Vurdun ayrılık yükünü sırtıma insafsızca.. Ah serseri kalbim.. Ömrüm.. Bırakıp gittiğin gibiyim .. bahar gelmedi daha dağlarıma.. Haziranda buz gibi Şehrim.. Yıkık dökük.. ferfecir.. Hani demiştin ya giderken.. Unutursun beni.. Yalanmış unutmak... Gerçek kadar yalanmış unutmak... Nedir bu sensizlik..?? Söyle.. Yar... Zaman Silmiyor hiç bir şeyi.. Sen geliyorssun aklıma... Susuyorum.. sesim titrer.. çoğalır damla damla... Bir Şiir yakarım karanlığa.... Dudaklarımda acı acı yankılanır ıslığım.. Başım dik.. Kalbim Dökük.. Giderim beni bekleyen sensizliğie.. Bilmem Artık .. Kaç zemheri geceye... Turnam gidersen eğer canfeza'mın düşlerine.. Karlı Yalnızlğımın ardından.. Yâr'e selam söyle.... Son Cümle.. // Dinle beni gittiğin dağların ardından.. Önümde Mahşer.. Elimde Kalem.. Yazıyorum her gece seni yine ..yeni..ve yeniden.. Gece Örtüyor Üstümü.. Zifiri bir Uykum var... İbrahim İNECİK |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1445 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1720 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2137 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1858 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2114 | 07 Şubat 2016 00:52 |
18Haziran 2010, 14:53 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 |
''Gözüm.. Bağıran acılar çabuk susar'' derdi bir dost..Ve eklerdi arkasından: Öldürmeyen acı güçlendirir!.. Şiir olur, söz olur, dağ olur , ama güçlendirir!..Yokluk bir cehennemdir,lakin : Cehennemi cennet etmeye insanın gücü; iradesi, insiyatifi yeter aslında.. Ama.. Şairin de dediği gibi:Zaman durmuştur!.. Durağan zamanın akışı içinde yazdığınız yürek feryadı , dilerim GÜÇ'ünüz olur da, ANKA gibi küllerinizden yeniden diriltir !.. Selam olsun şair...Hoş geldin!..
__________________ KUL HAKKINI ÖDEYEMEMEKTEN ENDİŞE EDEN İNSAN, ÖNCE ALLAH\'IN HAKKINA TECAVÜZ EDİŞİNİN SORUMLULUĞUNDAN KORKSUN !.. |
18Haziran 2010, 23:02 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 |
Hoşgeldiniz Hayırlı Olsun şiirinize teşekkürler.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
16 Ocak 2015, 19:44 | Mesaj No:6 | |||
Cevap: Yokluğun Cehennemi.. Gece vardiyası 1/İbrahim İnecik Seni yaşarız Sende, Sensizliği Sende yaşamak çok zor bilirsin Seni Sende Sensiz yaşarken, Bu gaflet uykusu niye... Alıntı:
Ses de titrer, beden de, Değil midir ki dillerden dökülen her hece Onu söyler, onu diler hece hece Alıntı:
Hades dedikleri ülkedir bu diyar Kalb kabesinde dökülsün var olanlar Baş dik, gideriz senden ayrıldıkça sensizliğe Alıntı:
Kalem olduk yazıyoruz her anımızda seni Yeni, yine, yeniden, ebedi, Ondan mı geceler örtüyor hep seni, beni, bizi Ey Settarul Guyub Ört beni, ört beni Zifiri bir uyku var gözlerimde Uyandır.. öldürmeden öldür beni Ey gönlü güzel dost... Selam olsun sana... Selamca(cc) selam... İbrahimce Selam...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |