|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 05 Aralık 2014 (18:03), Konuya Son Cevap : 05 Aralık 2014 (19:18). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Aralık 2014, 18:03 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Derviş Derviş Kuşlar göçüyor sıcak diyarlara , Gök yüzü gri.. Yağmur yağmamak için direniyor toprağa.. Ah düşse bir damla .. Arınacak belki de kalbim tüm kirlerden .. Tüm hesaplardan kurtulacak benliğim .. Belki de aradığımın kendisi olacağım .. Belki de yeniden doğacağım küllerimden ... Ben İbrahim , Nemrud'a kafa tutup tüm putları yerle yeksan eden .. Şimdi ise içimin helvadan yapılmış tanrılarıyla savaştayım .. Göçen kuşlar , geçen yıllar rehberlik ediyor bana Geriye dönüp baktığında yaşadığın her şey kocaman bir 'HİÇ'... Var olduğum andan itibaren hep yolcuydum kendime .. 'Kendim' kadar yakın birine ... Gece ve gündüz , dağların denizlerle kesiştiği .. Ormanların çöllere evrildiği ... Daha ana kucağındayken ağızdan çıkan ilk cümlede .. Gördüğüm her surette , baktığım her gözde , tebessüm ettiğim her sirette 'O'nu aradım .. Kimi zaman nefsime hoş gelen zehirli bir aşk bahçesinde.. Kimi zaman kulaklarımı sağır , bedenimi tarumar eden bir 'kimsesizlikte ''.. Bazen kitaplarda , şarkılarda , şiirlerde .. İki kapak arasına sıkıştırılmış bir alemde , aradım durdum .. Bir dervişim aslında , yüz yıllardır kaybettiğini arayan .. Sonra bulan , ardından yine kaybeden .. Ve tüm bu hallere aşklanan şarklı bir derviş.. Küçük bir bedenin içine hapsedilmiş ruhumu da alıp yanıma .. Arıyorum ''O'nu .. Biliyorum beni bildiğini , gördüğünü duyduğunu ... Şah damarımdan öte bir yakınlıkta olduğunu .. Biliyorum eksik hissettiğim ne varsa 'O'nunla tamamlanacağını .. Ama ,.. Ama içimde saklı eski masal tanrıları kapatmış perdelerimi.. Kapılarımı , pencerelerimi... Ayaklarıma vurulmuş göz görmez bir pranga .. Kalbimi çembere almış iblisin biri.. Tüm bunlara rağmen , gökyüzünün maviliği kadar gerçek Gecenin siyahı kadar kuvvetli ve dünyanın dönüşü gibi kesin bir halde.. ''O' beni seviyor ... bilmekte ve hissetmekteyim .. İçinde olduğum girdap , gördüğüm halüsinasyonlar , Egomun ruhuma ve kalbime baskısı yüzünden çok kere çamura bulandım Tökezledim düştüm ..Günah içre olup buğulu camlardan güneşi göremedim .. Ama yağmuru bekliyorum arınmak için ... Öyle bir yağmur ki baştan aşağı nûr kesecek düştüğü her zerreyi .. Baştan ayağa yeniden inşaa edecek kararmış kalbimi, ruhumu .. Kutsal Mavi Bir Çocuk olarak döneceğim , geldiğim diyarlara .. Cennet'e .. Masiva'da serseri bir yaprak gibi dolanan ben .. Yine alacağım elime baltayı ve parçalayacağım içimde ki Hûlya aleminin Tanrılarını .. Kuşlar göçüyor yine , Hava kurşuni ağır ve gri.. Yağmur yağacak Ölü Kentime .. Ve ben elim kalbimde , ''O''nun ellerini bekliyorum ... Tevekkülle ... İçimde .. İçimin en içinde .... İbrahim İNECİK [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1469 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1744 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2157 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1877 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2131 | 07 Şubat 2016 00:52 |
05 Aralık 2014, 19:18 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: Derviş
Kelimelerinize bereket, emeğinize sağlık ..
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |