|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 27 Kasım 2010 (23:42), Konuya Son Cevap : 25 Ocak 2018 (16:01). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Kasım 2010, 23:42 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Her Ölüm Bir Diriliş Saklar Kendinde.../İbrahim İnecik Her Ölüm Bir Diriliş Saklar Kendinde.../İbrahim İnecik Bi an inanmak geldi içimden sana.. ama baktım ki burası Dünya.. Hadi Nefsim.. Var git yoluna... Kimim ki ben.. Dünya sahnesinde Yalnız Bir Mavera... Doğdum yaşıyorum ve Ölümsüzüm... aldığım her nefes dünya için nimettir benim.. Çünkü Allah'ın ayetlerinden bir ayet'im.. Yalnızlıktır benim adım.. Beni soranlara Yok diyorum. Mahşer için hesaplar yapıyorum... İki eğri ile bir doğruyu eşitleyip.. adına Hayat diyorum... Tek Seferde otuz üç kere Adını söyledim ... Soluksuz .. Kesintisiz.. İki Dağ arasında Koşturdum durdum Seni sayıkladım otuz üç kere.. Her rüya Öncesi Yorulduğumda yaslandım bir duvar dibine;Andım Seni Gök yüzüne bakarak Benim Tek Sevdam Sendin; otuz üç kere anladım bunu Her gün ve her gece Sana Kavuşmayı bekliyorum şimdi Ey Aşk'ı İlahi.. Fani Aşk'a yer yok artık Kentim'de Otuz üç kere sen diyorum .. Sadece Sen... Ya Râhman... Ya rahim Kasım ayının zemheri saatlerinde , bir eyüp sultan sabahı ; Ezanlar süslerken Ölü Kenti'mi.. Dirilişe Dair nağmeler duyuyorum yedi alem ötesinden.. Haydi Kurtuluşa diye çınlıyor kulaklarım.. Adımlarım utangaç , gözlerimde mahzun iki damla yaş.. Sana geliyorum.. Kurtulmaya çağırdın ya.. Huzura geliyorum.. Kenti'mi Yeniden İnşaa etmeye.. Sana Geliyorum... Ya Rahman.. Her Ölüm Bir Diriliş Saklar Kendinde... Her Diriliş Sonsuzluğu.. İBRAHİM İNECİK [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1469 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1744 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2157 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1877 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2131 | 07 Şubat 2016 00:52 |
25 Ocak 2018, 16:01 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Adımlarım utangaç , gözlerimde mahzun iki damla yaş.. Sana geliyorum.. Kurtulmaya çağırdın ya.. Huzura geliyorum.. Kenti'mi Yeniden İnşaa etmeye.. Sana Geliyorum... Ya Rahman.. Yüreğinize sağlık ...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |