|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 26 Aralık 2010 (16:24), Konuya Son Cevap : 26 Aralık 2010 (16:24). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Aralık 2010, 16:24 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Biz hiç bir Acı'ya baş eğmemiş bir Kentin çocuklarıyız../İbrahim İnecik Biz hiç bir Acı'ya baş eğmemiş bir Kentin çocuklarıyız../İbrahim İnecik Biz hiç bir Acı'ya baş eğmemiş bir Kentin çocuklarıyız.. Büyük düşler görüp ;dünyayı gece yarıları ezanlar eşliğinde sokaklara dökeriz.. Yüreklerimizde patlamaya hazır bombalar taşır ve dağlara çıkarız.. Zulmün Kalbine doğru yürümeye başlayınca Zalim zelzele var sanıp kaçışır sağa sola.. Ve biz Durup süzeriz mekansız kalmış hayatları... Göz uçlarıyla.. Çılgın bakışlarla.. Apokalipsi Zapt edeceğiz.. Cihad'a kalkmış bir yiğit edasıyla.. Kahır bizde.. Ateş bizde... Sabır bizde.. Bu gün olmadı diyelim.. Yarın Mutlaka.... Bekle bir ömür boyu yarın'ı Bekle ki gözler görsün dirilişini Ey Felluce.. Gecenin bir yarısı rüya'larımı bölen Cinnni'ler.. Üstüme üstüme geliyor sanki dünya.. Bağırıyorum .. çığlık çığlığa duyan olmuyor.. Sol yanımdan bastırıyor E Cinni'nin biri.. Diğeri hayatı ortalar gibi bakıyor gözlerime.. Tutuluyorum.. Dilimde Dua'lar.. Ölüyorum diyorum.. Uyanıyorum... Ah şu Karabasanlar.... En güzel Şiirlerimi senin Kulağına Fısıldayacağım Mekke.. Senden başka kimse duymasın diye.. En serseri sokaklarda aşkının peşinden koşmuştum yalın ayak. Kent'in kıymet bilmez bir anında kaybettim.. Ortalık toz dumandı.. Bileklerimde adının izi kalmıştı.. Damarlarımızdaki kan; özgürlüğe akan bir sevdaydı... Bir bayram sabahı.. bulutlar gök yüzünü sarmışken Medine'de Miraç yürüyüşlerine çıkıp Zalimleri ateşe vereceğiz.. Biz Bu çağın Musa'ları.. İbrahim'leri Hiç Kimseye benzemeyiz.. Gemiler doluşu şehitleri yollarız Gazze'ye.. Mavi Marmara deriz Adına.. Vurulsakta Sabah ezanında alnımızdan Yıkılmayız Asla... Biz hiç bir Acı'ya baş eğmemiş bir Kentin çocuklarıyız.. Yenilmeyiz Asla... İbrahim İNECİK |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1456 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1727 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2139 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1860 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2119 | 07 Şubat 2016 00:52 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |