|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 11Haziran 2011 (23:45), Konuya Son Cevap : 10 Aralık 2016 (00:05). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11Haziran 2011, 23:45 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Geceye Düşen Pay Budur Senden bana.... Ey Yâr../İbrahim İnecik Geceye Düşen Pay Budur Senden bana.... Ey Yâr../İbrahim İnecik Sokakta düğün var.. Gecemde Hüzün... Birileri Mutluluktan Oynarken ; düşlerim Sensizlikten kalma Sukût Yüreğim... Diye başlıyordu satırlar... Ey Yâr.. Vuslat ne zaman .. Sıla nerde.. kaçıncı ömrün; hangi yitik saatinde.. Piraye'ye mektuplar yazdığım kalemin gölgesine sığınmış Sözcükler.. Kalbin Melike'sine doğru yol alırken gecenin şafağa yakın saatinde.. Kentin; Ayaklarına değmemiş ;Çakıl taşları karşıladı beni.. Örselenmiş Ruhumda Hicran yanıkları... Avuçlarımda Sevda trenini kaçırmışlığın bedeli... ''Shangeh Kıhara '' diyor Martılar... Duyuyorsun bu Suskularımı.. Evinin Önündeki ağaçtan yağraklar düşüyor... Görüyorsun buğulu Camlar ardındaki beni... Ey Yâr... Ayrılığa açıldığından beri bu gemi.. Uğradığı tüm Limanlarda seni aradı.. Korsanların; gözü Dönmüşlerin İstilası eşliğinde.. Gözlerin kadar engin Okyanus diplerinde... İnci ve Mercanların yosun bağladığı ; O Kimsesizlik Düşlerinde... Seni aradı... Ölüme Ramak Vardı... Bildin beni.. Hissettiğini Söyledi Gökyüzünde süzülen Ankalar.. Kaf dağına sığınmışlığın verdiği gururla... Kendinsiz Yokluklara saldın ; bir daha görmemecesine... Ey Yâr... Ben seni yazıyorum... Onlar Şiir Sanıyor.. Her cümlede Seni Anlatıyorum Onlara.. Her hece'de İsmini Zikrediyorum... Aslında seni soruyorum.. Bilmiyorlar... Bilmiyorlar... Bu gece'de seni andım.. Her gece andığım gibi... Zühre yıldızına baktım.. Takvimlere baktım.. Silinmiş gidişinin Tarihi... Ömür dedim Adına... Seni unutacak kadar Ömrüm Kalmadı .. Bilirim.... Ey Yâr.. Seni Unutacak Kadar Ömrüm Kalmadı... Bilirim... Bilirim.... İbrahim İNECİK |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1504 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1764 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2177 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1902 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2148 | 07 Şubat 2016 00:52 |
13Haziran 2011, 15:37 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Geceye Düşen Pay Budur Senden bana.... Ey Yâr...
Bu gece'de seni andım.. Her gece andığım gibi... Zühre yıldızına baktım.. Takvimlere baktım.. Silinmiş gidişinin Tarihi... Ömür dedim Adına... Seni unutacak kadar Ömrüm Kalmadı .. Bilirim.... Ey Yâr.. Seni Unutacak Kadar Ömrüm Kalmadı... Bilirim... Bilirim.... çok duygu yüklü :( |
10 Aralık 2016, 00:05 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Geceye dair;kiminin payina düşen de,güzel bir İbrahim İnecik şiiri olsun..gece kuşu forum dostlarına gelsin bu güzel şiir
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |