|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 24Haziran 2011 (10:34), Konuya Son Cevap : 06 Ağustos 2014 (19:56). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24Haziran 2011, 10:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Kerbela Saati.. /İbrahim İnecik Kerbela Saati.. /İbrahim İnecik Anlamsız Bakışlar arasında; kaybolmuşluğun Kerbelasını yaşıyorum.. Öte beri sayılan Bir sevdanın en acıyan ; en Deruni zerresinden geliyorum.. Bilmezsin.. Bilmezler.. Halımı.. Anlıyorum... Varsın; Alem dursun gözlerinin ferinde.. Devriyeler volta atsın Ruhumun yalnızlığa açılan sokaklarında.. Ses etmem .. Bilirsin.... En Irâk diyardan seslensen; hiç üşenmeden önüme çıkan dağları; yerle yeksan eder gelirim.. Üşenmişliğimi yakmıştım bir gece vakti.. Kent kar altında kalmışken.. Cadde'de ifritler dolaşıyordu.. Meydanın ortasında; Kasıla kasıla Pusu Kurmuşlardı da kalbime... İçinde ''Sen''i sakladığım için.. el değdirmedim Kimseye .. Ne varsa artık ;Ölümüne..!!! deyip..!! Neyse.. Vakitlerden Ayazdı... Şehri Ayrılık sarmış.. ruh'um ''Zulem'' içinde.. Her yerde ; seni aramıştım... Sabahın Seyri belirsizdi... Ağaçlar yeni uyanmış.. Duvarlarda Yumruk izlerim.. Fatih Camii'nden çıkanlar Hızlı adımlarla geçiyordu önümden... Göremediler.. Bilmediler .. halımı... Haklıydılar.. Onlar Ölümlü.. Ben Ölümü Öldürmüş bir fakirdim.. Neyzenler vardı .. Üflediler kamışa.. Güvercinler uçuştu.. Yusufçuk Kuşlarını ürküttüler... Pencerene baktım sonra.. her zaman ki yerimdeydim.. Perde aralandı.. Gözlerini gördüm... Gözlerin beni gördü.. Kalbimden iki damla yaş düştü avuçlarıma.. Bedenim titredi... Saat bilmem neydi... hatırlamıyorum... Uzunca bir zaman önceydi.. Eski İbrahim Ölmeden Önceydi.. Sanırım benim için.. Kıyamet vaktiydi... Baktım.. Baktın.. Baktık... Aradaki Mesafelere rağmen.. Gördük Biz'i.. Ama.. Rah-ı Yâr'den Kopalı çok olmuş sanırım... Bu baktığım Dilberin gözleri.. Dil-i Atâş'lara attı tüm zerremi.. Anlamsız Bakışların sardığı kentte Bir sabah... Kaybolduğum ''Sen''ler içinde Kerbela'mı yaşadım.. Ab-ı hayattan bir damla beklerken.. Ellerine başka bir el değmiş.. Anladım... Anladım .. Yâr... anladım... İbrahim İNECİK www.medineweb.net |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1499 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1759 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2172 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1898 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2146 | 07 Şubat 2016 00:52 |
06 Ağustos 2014, 17:09 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: Kerbela Saati.. /İbrahim İnecik
Perde aralandı. . .
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
06 Ağustos 2014, 19:56 | Mesaj No:5 | |||||
Cevap: Kerbela Saati.. /İbrahim İnecik Alıntı:
Bakmasını bilen göz için alem gözlerinin önünde dururken sen O’nu seyredersin. Ruhun yalnızlığa açılan sokaklarına dalmak, garipliktir. Kalabalık içinde yalnızlığı yaşamak dehşetlidir. Ses edemez insan. Çünkü ses edeni bilir. Varlık dağları zaten yerle yek san olmuştur. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Saygılar İbrahim kardeşim. Şiirine fakirin gözüyle bir şerh yazma cüretinde bulundum kusura bakmazsan. Şiirinizin her satırı tefekküre davet ediyor insanı. Ne anladığımı anlatmaya çalıştım, fazla da açmadan. Çünkü açarsam çok uzar. Sevgilerimle...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||||||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |