|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 08 Aralık 2010 (22:47), Konuya Son Cevap : 03 Mart 2018 (15:23). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Aralık 2010, 22:47 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Bir Sonsuzluk Saati/İbrahim İnecik Bir Sonsuzluk Saati/İbrahim İnecik Lacivert gözlü İblisler sarıyor her yanı.. Gizemli düşler görüyorum gecenin ıssız yarılarında.. Saatlerim çıkmaz sokaklarda yollarımı kesiyor... Sen gittin ya sevgili.. Dönmüyor mu artık dünya ? ah edebilse cümlelerim.. Söyleyecek o kadar çok şey var ki adına.. Haykıracak sanki birazdan Ebabil Kuşları.. Büyük ada'dan Kopacak kıyametim.. Sen bana yâr olmadın .. Mevsimlerin hazanı gösterdiği bir sensizlik ertesi.. Yaprakları dökülmüş takvimlerin.. Nergislerin.. Kırmızı Papatyalarım solmuş.. Kentim Ölmüş Sevgili.. Hiç bir duraktan sana kalmaz artık otobüsler.. Haydarpaşa Yanmış... Sana gelen Yollarım yanmış.. viran olmuşum.. Ne Gam.. Bilirim ki sevgili.. Malta çarsında .. yürüdüğüm zaman beynimin zonklayışları Arş'ın en yüksek duvarlarına çarpıp geri döner sokaklarına.. ve sen.. Ölü Kentim'in Sahibi.. Çocukça gördüğüm düşlerin asırlar ötesi sevgilisi.. Her geldiğinde bana yokluğun....susuyor tüm susayışlarım.. Lâl oluyor dilim.. Anlıyorum ki sen bir varsın.. Bir Sonsuzluk saati kadar yoksun.. susuyorum.. Sevgili... susuyorum.. Sana Susuyorum... İbrahim İNECİK |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1459 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1728 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2145 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1861 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2119 | 07 Şubat 2016 00:52 |
08 Mart 2011, 23:20 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Cevap: Bir Sonsuzluk Saati
Telafisi yok bu gidişin... Sonsuzluğa çıkan dik yokuşlu bir sokağın başında.. En mülteci yanımda kurmuştum hayallerimi.. Yâr demiştim sana.. Ama şimdi görüyorum ki en kapanmaz Yaram olmuşsun.. ...Ve bir kurşun yarası gibi öldürmüyorsun tek seferde Her saat.. her dakika; en yaman Yokluklara atıyorsun .. Sevgili.. Öldür beni bu gece.. Öldür ve sakın bakma gözlerime ( Ölü Kentin Kitabı ) |
03 Mart 2018, 15:23 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Ve bir kurşun yarası gibi öldürmüyorsun tek seferde Her saat.. her dakika; en yaman Yokluklara atıyorsun .. Kaleminize kuvvet...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |