|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 22 Aralık 2011 (23:34), Konuya Son Cevap : 31 Aralık 2011 (02:15). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Aralık 2011, 23:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Beklemek.. /İbrahim İnecik Beklemek.. /İbrahim İnecik Dilim Seni Susuyor... Kalemim Senden Ötesine âmâ... beklemeler biriktirdim sana dair ;cebimde ki umut kırıntılarıyla... Köşe başları bilirdi beni .. Keman telleri arasında usulca sana yaklaşıp merhaba deyişlerimi.. sesim titrerdi .. sanki gök gürlerdi.. mevsimlerden yaz.. aylardan aşk .. günlerden vuslattı.. ve limon bahçelerimde sakladığım nazlı kelebeğin ömür çizgisi ; silinmek üzereydi.. Kusursuz bir Ayrılıktı Bizimki .. Acı'dan Çatlayan Parmak Uçlarımın yazdıkları Şahittir buna... Anlamlarını yitirmiş gecelerde suskularımın arasında gizlenmiş İki Lâ miktarı Sükut taşıyorum yüreğimde.. Senden gayrı ne varsa .. hepsine kapattım kapılarımı… Aşk ; yitip gitmekti oysa içinde ‘’Sen’’ olan bir gülüşün ortasında.. Sen nefes al diye; Soluklarımı Göğsünde Bırakarak.. etrafı anaforlarla dolu olan bir okyanusa dalmaktı .. Parmak uçlarım kaleme dokunduğu anda .. Seni nakşettiğim Mektup kağıtlarını yakarak ısıtıyorum bedenimi.. Ateş ; Önce Ruh’umu .. Ardından Anıları sarıyor .. Ve Kent tüm sadakatiyle .. Susuyor… Mükemmele yakın bir ayrılık bizimkisi… Acı’dan sızlayan Kalbim Şahittir buna… Bugün ‘’sen’’i soruyorum ; kendimden geçtiğim satırlara.. yalan olmasın ; sevemedim ayrılık kokan havaları.. iki ucu keskin sarhoş bir bıcak gibiydi elleri.. bahçede savrulan yapraklar alaycı gözlerle bakarken .. Yalvarıyordum sessizce .. ne olur git; Ey aşk .. kalbimi zemheri avuçların istilasına terk ediyorum .... hadi git.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1499 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1759 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2172 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1898 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2146 | 07 Şubat 2016 00:52 |
23 Aralık 2011, 00:05 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Beklemek.. Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
23 Aralık 2011, 00:11 | Mesaj No:3 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Beklemek..
sevgili aşık şiirlerin gerçekten güzel,insanı 10 asır(yaş) geriye götürüyor,kafasını kurcalıyor,huzurunu bozuyor,efkarı zorluyor...davacıyım senden hoş geldin..
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
30 Aralık 2011, 18:23 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 11916 Üyelik T.:
02 Mart 2010 | Cevap: Beklemek.. Alıntı:
Bu sevdadan payıma düşen, Ölü bir beden gibi, Gecenin sessizliği gibi BEKLEMEK... Saniyelere dakikalara sığdıracağın mutlulukları, yüreğinin gizli kalan cümlelerini Umutla BEKLEMEK. Ey aşk .. kalbimi zemheri avuçların istilasına terk ediyorum ....
__________________ | |
31 Aralık 2011, 02:15 | Mesaj No:6 |
Cevap: Beklemek..
Aşk dediğin sevgi dediğin nedir? Yağmurlu günlerde camın kenarına durup beklemek, karda tipide üşürken inatla adını anıp beklemek, ve en acısı, gelmeyeceğini bile bile gelecek umuduyla beklemek.
__________________ Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |