|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 24 Ağustos 2013 (11:13), Konuya Son Cevap : 24 Ağustos 2013 (11:13). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ağustos 2013, 11:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Gülümsedi Sevecek Sandım/İbrahim İnecik Gülümsedi Sevecek Sandım/İbrahim İnecik Gitarımı baston olarak kullanacak kadar yorgunum, Uykuluyum kendimi bildim bileli , saate bakıyorum otobanda gaz pedalı takılı kalmış BMV kadar hızlı gidiyor .. En iyisi hiç yazılmamış bir öykü yazmak Kafam karışık sanırım , ve biliyorum kafa karışıklığı dünya da ki en yaygın hastalık . Merak ediyorum 100 sene sonra ki halimi acaba yaşlanacakmıyım? yoksa genç ölüp 100 sene sonra da öldüğüm yaşta mı olacağım , Yada dünya petrol gorillerinin , yeni yetme yamyamların ,savaş tamtamcılarının birbirini zımbalayıp soylarını tükettiği bir yer mi olacak ? ve bazen de özlüyorum , kimi zaman Sitare'yi kimi zaman Mavi'yi bazen de kendimi.. Geçen gün biriyle tanıştık , kitap raflarının içinde süzülüyordu devran-ı afet, Saniyenin onda biri kadar zaman dilimin de göz göze geldik , gülümsedi , kafama yıldırım düştü dudaklarımdan ince dumanlar sızmaya başladı , adımlarımı kontrol edemedim , beynim Marslı küçük istilacılar tarafından zaptu rapt altına alınmış , İrademe 'Kenan evren , Fettan Sisi '' karışımı darbekatör baryamlar tarafından el konulmuş gibiydi , Af Allah'ım af .. hatırladıkça geriliyorum sanki ışınlanmıştım ' İlk görüşte AŞK' diye bir şeyi sanırım ben bulmuştum . Yanına vardığımda yarış atı kadar terli , denizden çıkan martı kadar masumdum , en tatlı gülüşümü geçirip antik çağlardan kalma suratıma İçten gelen en güzel sesimle - Merhaba , dedim. -Merhaba ,dedi... ( Dedim , dedi , dedim , dedi... diye devam etmeyeceğim elbette sevgili okur ) - hangi kitaba bakmıştınız - Burada görevlimisiz? - hayır bende kitap arıyordum - anladım , bakmaya devam edin - Peki , diyerek ona bakmaya devam ettim - neden bana bakıyorsunuz - siz dediniz kitap bakmaya devam edin diye - evet öyle söyledim -tamam bende aradığım kitabı buldum , gözleriniz de hemde - teşekkür ederim - ama bu gerçek olamaz - ? - Cennete giden yolu tarif ediyor gözleriniz - !! şırrakk !! suratıma inen bir şimşek , dünya aydınlandı birden , ellerinde 7500 wolt elektrik saklıymış meğer , hepimizden gizlemiş yediğim Sille-i Afet'ten sonra gurumun tsunamisine yakalanıp oradan uzaklaştım Bir taraftan da göz uçlarıyla etrafı kolaçan ediyordum umarım kimse görmemiştir rezillik . İlk Aşk'ım dan aldığım ilk hayat dersiydi , Ama peşini bırakmadım , kitapçıdan çıktıktan sonra James Bond gözlüğümü takıp izledim bir süre , Makedonya'nın Gostivar şehrine bağlı ''Vrapciste Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği ''denen bir yere girdi. Az daha bekleyeyim çıkar şimdi derken ... Elinde kibrit kutusu kadar bir bavul , üzerinde hostes kıyafetleri ile çıktı , Sokaktan geçen Audi marka taksi'yi durdurdu ve Vın.... Bende annesini kaybetmiş sonrada bulmuş kedi yavrusu gibi ardından gelen X5 Jeep'ten bozma tekerlekten iki saat evvel üretildiği belli olan taksiyi durdurup , kapıdan biner binmez - Hey dostum şu önde ki fıstığı takip et , diyerekten uzun ince yol aldık.. Şehri beş defa turladıktan sonra nihayet önde ki araç Yeşilköy Hava Alanında durdu , bizim ki indi araçtan , bende iki beşlik bizim taksici abiye verip 'üstü kalsın tekrar karşılaşırsak beleş binerim'' diyerek indim.. Hava alanı güvenliğini sinsice atlatıp , dış hatlar terminali önünde diğer koridordan geçerek sanki haberim yokmuşta burada karşılaşmışız gibisinden bir hava akımı oluşturup , Onun aklını türbülansa sokup şansımı bir daha deyenecektim , ve dediğimi yaptım. - Aaaa siz -yok daha neler - Ne güzel bir rastlantı böyle - evet sanırım suratınızın diğer yarısı boşta kalmış , durumu eşitlemek için buradasınız. - hayır kalbimin yarısını doldurmaktır aslında niyetim , Ahvalinize cemalinize ve cennetül vaad kalbinize talibim efendim ,, -Sözlere bakın hele , siz sadi şirazinin kayıp soyundansınız sanırım - tam üstüne bastınız efendim , sizde Cenneten düşmüş bir Nâr parçası , çünkü sizi görür görmez alev aldı tenim , aklım dinamit lokumuna sarılmış bir bebek kadar çaresiz .. - cümleler hoş genç adam , ama vaktim yok - beni bırakıp nereye gidiyorsunuz böyle - Ben Hostesim Makedonya'ya gidiyorum , - dur o uçakta bomba var Gülümsedi , - Asıl bomba senin ruhunda var.. dedi ve gitti... Oysa ki gülümsemişti.. Tebessüm etti , sevecek sandım .. ama.. İbrahim İnecik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1456 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1727 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2139 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1860 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2118 | 07 Şubat 2016 00:52 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |