|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 23 Ağustos 2013 (18:54), Konuya Son Cevap : 23 Ağustos 2013 (19:51). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Ağustos 2013, 18:54 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Büyülü Yazılar/İbrahim İnecik Büyülü Yazılar/İbrahim İnecik Kısa metrajlı rüyalar görüyorum bu aralar ,erken dönem pişmanlıklarım yüzünden bodoslama daldığım öykülerimi hep yarıda kesip yakıtı göz çapaklarım olan gecelere dalış yapıyorum ama ne fayda , aklım hep iki buçuk karış havada. Evet sevgili okur durum bu , ' iç güveysiden aynı balat ' ruh halimden sıtkım sıyrılmak üzereyken saat tam 00:32 'de telefonum çaldı Ekranda görününen isim ' cennetten yer yüzüne düşmüş ilk aşk'' diye kaydettiğim biricik sevgilim di. Sesini her duyduğumda suratımda ki sırıtış uzaydan görülebilecek kadar keskin ve netti , kola rengi suratım bile yeni bir aforizmaya maruz kalmış çirkin ördek yavrusundan hallice daha güzel görünmeye başlardı. - Sabah ki açılışa geç kalma ! diye uyarmak için aramış Ve dank ! diye kapattı yüzüme.. Bir süre telefonun diğer ucunda ki sessizliği dinledim , inanın ninni söyleyen seksenlik teyze gibi huzur verici oluyor bazen ,ama bazen işte.. sonra gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım , Garip ama gerçek !, yine sabah olmuştu gözlerimi açtığımda saat dokuza beş var ve ben tüm işlerimi bitirip dışarı çıktığımda saat dokuza üç kalmıştı . Über sevgilim italyan restorantından yeni çıkmış spagetti kadar pürüzsüzdü , karşı kaldırımda beni bekliyordu , Uzaktan mı yakından mı olduğunu unuttuğum ve bir daha sormaya haya ettiğim akrabasının '' ECİNNİ MARKET'' 'inin açılışı vardı elinde mikrofon olan birisi bağırıyordu 'açılışımıza özel bugün, kara büyü bedava ' 'Üç Ecinni alana , bir ifrit bedava '' ' Jamaika'dan özel olarak ithal ettğimiz Cadı süpürgeleri sadece iki dirheme'' ve liste uzayıp gidyordu , sonra siyah bir Mercedes dükkana yaklaştı , dazlak , iki metre boyunda ,sağ kaşının üzerinde otuz iki numara tekme izi olan hint irisi biri indi o civanım araçtan , etrafa şöyle bir Hitler bakışı fırlatıp , sebze halinden çalındığı belli olan bir şeftali kasasının üzerine çıkıp Açılış konuşmasına başladı , ardından dua etti ve büyü festivali başladı Vatana millete geçmiş olsun. Böyle yürüyen cesetlerin içinde olduğum zamanlar daralırdım , - bir tabut olsa da girsek , havasındayıdım yine . Durumu fark eden Eflatun sevgilim olaya müdahele edip , Cinci dazlağı tebrik edip iyi niyet temennilerini ettikten sonra ayrıldık mekandan , daha kahvaltı yapmamıştık, bu gibi durumlarda karşımda ki insanı genelde yiyecek bir şeylere benzetirim , 'Açken ben , sen 'sen' değilsin '' ata sözüne bianen ya simit olurdu gördüğüm yada kek .. ama Lacivert sevgilimi bu sabah spagetti olarak görmüştüm , tuhaf... Konuyu dağıttık sanırım sevgili okur.. Mekandan ayrıldıktan sonra - sana bugun ilanı aşk ettim mi ? diye sordum - hayır , - peki o zaman şu surlara çıkıp çikolatalı sütlerimizi içerken sana ilan-ı aşk edeyim ve öyle başlayalım güne , dedim.. Tebessüm etti - Delisin sen , biliyorsun değil mi , dedi.. - Aşk deliliğe giden yolda itfaiye aracı gibidir , son sürat ateşe götürür , dedim.. - Seni ateşe mi götürüyorum ? dedi ve sustu.. mahzunlaştı çehresi Kırdığım cevizlerden sonra sabah sabah pot kırmakta iyi gelmiyordu bünyeme ama kırmıştık işte .. Duan Juan bile çekmemiştir bu çektiğimi.. şimdi kırdığım yerleri tamir etmem , yani sıvamam lazım dı , ama nasıl ? ... Devamı sonra İbrahim İnecik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1456 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1727 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2139 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1860 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2119 | 07 Şubat 2016 00:52 |
23 Ağustos 2013, 19:51 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Büyülü Yazılar/İbrahim İnecik Alıntı:
Bir aşk ilanı bu kdr masumca olur
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |