|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 09 Temmuz 2008 (15:26), Konuya Son Cevap : 09 Temmuz 2008 (15:59). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | ![]() Rabbimize Aşk yemini Bu bir tür sözlesmedir kabul etmemek sizin özgür iradenize kalmıstır... Gök yüzünü direksiz yükselten Rabb'e yemin olsun ki , * SENİ BİR ÖMÜR BOYU SEVECEGİME... * HER MUCAHİD SENERİN SEHADETE BAKIŞINDA OKUDUGUM O GÖZLERİ, HER ZAMAN YANINDA GÖRECEĞİNE, EN YAKIN DOSTUN, EN YAKIN SIRDASIN, EN YAKIN ARKADASIN OLACAĞIMA.. * UMMETİNİN SIKINTISININ SIKINTIM, ÜZÜNTÜSÜNÜN ÜZÜNTÜM OLACAGINA.. * HER KIZGIN ANINI CICEGE DÖNÜSTÜRECEGİME.. * ZULME UGRAMIS HER ANANIN, BACININ KARDASIN; HER ÜZGÜN ANINDA TEBESSÜMÜNÜN GERİ GELMESİ İCİN ELİMDEN GELENİ YAPACAGIMA.. * ASLA VE ASLA NE SOGUKTAN, NE YALNIZLIKTAN ÜŞÜMEYECEGİME.. DININI NASIL YÜCELTİRİM, KARDESLERİME YARDIM ETMENIN YOLLARINI ARAYACIGIMA... * SENİ BİR ÖMÜR BOYU SEVECEGİME... * GÖZÜMÜN KURAN OKUDUGU HER AN SANA YENİDEN ASIK OLUP, BUNU AMELE DÖNÜSTÜRECEGİME... * YASAM BOYU HER GECENIN SON UCDE BİRİ SANA ASIK OLARAK UYANACAGIMA... * SENIN DININI YUCELTENLERI ASLA ÜZMEYECEGİME... * HERHANGI BIR IBADETINI YAPAMADIGIMDA BUNU MAZERETLI OLARAK YAPACAGIMDAN, HEMEN TEVBE SECDELERINE KAPANIP GOZYASLARIMLA SECCADEMI ISLATACAGIMA VE SECCADEMIN HER ZAMAN NEMLI KALACAGINA... * BENİ DUNYAYA KULLUK ICIN GONDERDIGINE VE BENI MU'MINUN 1,11r17;DE TARIF ETTIGIN KULLARINDAN AYNI BENİ GÖRECEGİNE... * SEVGİMİN VE ASKIMIN ASLA DEGİSMEYECEGİNE... * SEVGİMİN ASLA AZALMAYACAGINA, AKSINE DAHA COK ARTACAGINA... * BİLAKİS HER GÜN BÜYÜYEN BİR SEVGİYİ GÖRÜP, MUTLULUK ORMANLARINA SENIN VE DININI YUCELTEN DAGLARDAKI KARDESLERIMIN SEVGISINI TASIYACAGIMA... * SENİN HER SEYİN ÖNÜNDE OLDUGU GERCEGİNİN ASLA DEGİSMEYECEGİNE.. * İBADETLERIMI ASLA VE ASLA İHMAL ETMEYECEGİME... * SENİN SADECE 7 VAKIT DEGİL, EN GUZEL ISIMLERINLE 24 SAAT ANACAGIMA.... * SANA ASLA YALAN SÖYLEMEYECEGİME... * SEYTANA INAT, GÜZELLER GÜZELİ KARDEŞLERİMLE BERABER OLACIGIMA... *SEYTANA INAT SENİ ASLA VE ASLA UNUTMAYACAGIMA... * SEHIDLERIMIZIN GUZELLER GUZELI AY YUZLERINE USUL USUL, KORKA KORKA BAKTIGIM İLK GUNDEKI HEYECANI YASAYACIGIMA... * O GUZELLER GUZELI SEHIDLER KERVANINA KATILMAK ICIN YILMAYACAGIMA... * BİR ÖMÜR BU SEVGININ KALBIMDE EN BÜYÜK ASK OLARAK KALACAGINA... * TÜM SADAKALARI SENIN RIZAN ICIN VERECEGIME * TÜM GÜZEL CİCEKLERDE VUCUDU MELEKLERCE YIKANMIS SEHIDINI GORECEGIME... * OKYANUSLARDA BU AŞKI DALGA YAPACAGIMA... * YILDIZLARA KEMENT ATACAGIMA.. * GÖKKUSAGINA SALINCAK KURUP YEDİ RENGE SEHADET ASKINI KARISTIRCAGIMA... *HER SATIRDA CIHAD AYETLERINI YAZACAGIMA, * SADECE BİR GÜN BİR SAAT DEGİL, BÜTÜN GÜNLER SENİN İCİN KULLUK YAPACAGIMA... * HİCBİR ŞEYİN HİCBİR ZAMAN SENİN ASKININ ÖNÜNE GECEMEYECEGİNE... * HER ANIN UNUTULMAZLIK ZİNCİRİNE BİR YENİSİNİ EKLEYECEGİME... *CİHADI SONSUZLUK KADAR ÇOK SEVECEGİME ... * SENİ VE AYETLERINI BİR ÖMRÜMDEN DE ÖTE HEP SEVECEGİME... * SENİ HER AN YANIMDA HİSSEDECEGİME VE YANIMDA OLDUGUNU BILEREK YASAYACAGIMA.. * PEYGAMBERİNE LAYIK BIR UMMET OLABILMEK ICIN CIRPINACAGIMA.. * BANA VERDİGİN BUTUN NIMETLER ICIN HER DAIM SUKREDECEGIME ve ASLA NANKORLUK ETMEYECEGIME... * HAYATIMI, OLUMUMU, NAMAZIMI ve IBADETLERİMİ YALNIZ SANA ADAYACAGIMA ... * SENİN VAADİNİ UNUTMADAN VE HER AN BU VAADİ HATIRLAYARAK MUCADELE EDECEGIME .. YEMİN EDERİMM .... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Serbest Kürsü | sevginin_bedeli | 20 | 10466 | 14 Ekim 2009 15:31 |
![]() | Serbest Kürsü | medinelii | 6 | 2492 | 12 Ekim 2009 21:59 |
![]() | Allah(c.c) | su damlası | 9 | 3082 | 10 Şubat 2009 01:47 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | medinelii | 0 | 1667 | 08 Şubat 2009 21:51 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | KARAKÖSE | 1 | 1961 | 08 Şubat 2009 21:47 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | ![]() ama yeminini tutmazsan 3gün fakir doyurman gereki. ![]()
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | ![]()
ben yemini bozarsın demedimkiiii tutmazsan veya kazay a bırakırsan demek istedim 3 fakire çüğ köfte yedirmien lazım::::: ![]()
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]()
Kelime-i Tevhid bu yeminin kısaltılmışı değil midir. Neden ebu-cehiller, ebu lehebler, "Lâ ilâhe illallah" dememek için o kadar direndiler. Çünkü "Lâ ilâhe illallah" derken neyin altına imza attıklarını biliyorlardı. Rabbim bize Kelime-i Tevhidin Ruhuna yakışır bir hayat bahşetsin. Amin... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | ![]() muhtesem hocam ![]() ![]() Evet la ılahe ıllallah bunun şifresinidr... bende acılımını paylasmak istedim, bu sırrı yasayabılenler ne mutlu kısılerdır... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
MEDİNEWEB HAFTANIN HUTBESi:29.05.2020-Hamdolsun Rabbimize | alperkara | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | 0 | 28 Mayıs 2020 10:40 |
Yemini Bozmak | Huzurİslam | Hadis-i Şerif | 0 | 03 Aralık 2008 01:07 |
yaradana aşk yemini(eller semaya kalksın) | MescidiAksa | Dua Bölümü | 0 | 07 Ağustos 2008 21:33 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|