|
Konu Kimliği: Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM,Açılış Tarihi: 09 Mart 2008 (01:07), Konuya Son Cevap : 18 Mart 2012 (23:07). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Mart 2008, 01:07 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | Yıllar Önce Yapılmış Müthiş Bir Açıklama ... Yıllar Önce Yapılmış Müthiş Bir Açıklama ... “Adım Davud Musa Pitçok,İngiliz İslamic Party Başkanıyım.Müslüman olmadan önce dinleri araştırıyordum,bir arkadaşım bana bi Kur’an tercümesini verdi,açtığımda ilk karşıma çıkan şey Kamer Suresi oldu.ilk ayeti şöyleydi:”Kıyamet yaklaştı ve ay ikiye bölündü”.Burada durdum ve biraz düşündüm.Ay nasıl ikiye yarılır,bu makul mü?böyle şey olamaz,diyerek Kur’an’ı rafa kaldırdım.Aradan zaman geçti,bir gün İngiltere’nin bir televizyon kanalında bir tartışmayı seyir ediyordum. Tartışmada,aya giden şu meşhur üç Amerikalı astronot olan uzay bilim adamları vardı.Program takdimcisi,dünyada bu kadar fakru zaruret içinde insan varken,insanlar açlıktan ve hastalıktan ölürken,uzay çalışmaları projelerine bu kadar para harcamak doğru mu,bu paralarinsanlık hizmetine harcansa daha iyi olmaz mı?şeklinde bilim adamlarına sitemde bulunuyordu.Uzay prujesini savunan bilim adamları da,uzay tekniğinin ziraat,sanayi ve sağlık gibi hayatın birçok alanında uygulandığını ve söz konusu harcamaların boşa gitmediğini ifade ediyorlardı.Konuşma,Amerikalıların aya insan indirmeyi gerçekleştirdiği uzay yolculuğu projesine geldi. Uzay bilim adamları projenin 100 milyar dolara mal olduğunu söyleyince,Programcı “yani siz Amerikan bayrağını aya dikmek için mi 100 milyar dolar harcadınız?”diye serzenişte bulundu.Bilim adamları hayır dedikten sonra şu açıklamayı yaptılar:”Hedefimiz Amerikan bayrağını aya dikmek değildi.Biz ayın iç yapısını inceliyorduk,biz incelediğimizde öyle bir gerçekle karşılaştık ki,eğer biz bu harcadığımızın kat kat fazlasını harcasaydık,insanları buna inandıramazdık.” Programcı sordu: - Bu hakikat neydi? Dediler ki: -Ayın,tarihin bir döneminde ikiye yarıldığını,sonra tekrar birleşerek kaynaştığını tespit ettik. Bunu nasıl anladınız? -Ayın yüzeyinden içe doğru,içten de dışa doğru olmak üzere değişime uğrayan kayalardan oluşan bir kuşağın,ayı çepeçevre sardığını tespit ettik.Yer bilimcileriyle,jeologlarla istişare ettik.Dediler ki:Öyle görünüyor ki,ay bir dönemde ikiye ayrılmış,sonra tekrar bir araya gelerek kaynaşmış,bunun başka bir izahı yok. Bu açıklamayı duyar duymaz yerimden fırladım ve dedim ki:”İşte Hz. Muhammed(s.a.v.)’in 1400 yıl önce meydana gelen mucizesinin ispatı.Allah’ın şu işine bakın ki Amerikalılar sanki Müslümanlar için Ayın ikiye yarılması mucizesini ispat etmek için 100 milyar dolar harcadılar.” Bilindiği üzere hicretten 5 yıl önce Hz. Peygamber(s.a.v.),Mekkeli müşriklerin talebi üzerine parmağını dolunay halindeki aya doğru uzatınca ay ikiye ayrılmış.Kur’an’da da sabit olan şak-ı kamer mucizesi,o gün,Ebu Cehil tarafından bile inkar edilmemiş,ancak sihir diyerek tasdik edilmekten kaçınılmıştı.14 asır sonra bu gerçek,insan oğlunun aya ayak basmasıyla Müslümanlar tarafından değil,Amerikalılar tarafından ispatlanmış;hem de 100 milyar dolarlık bir maliyetle.Bu müthiş gerçeğin geri planda tutulmasının başka bir sebebi olsa gerek. (Alaraboline.org.05.03.2003) (terc:Ahmet Altun) selam ve dua ile... |
Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
İnsana Tapmanın Kuranı Kerimdeki Karşılığı | Kur'ân-ı Kerim Genel | Medineweb | 1 | 2910 | 01 Ocak 2013 16:58 |
Muhammed ve İnançlılar / Röportaj | Anket'ler-Röportaj'lar | EyMeN&TaLhA | 1 | 2769 | 02 Kasım 2010 01:14 |
Ebuzerr / (Ali Şeriati) | Ashab-Kiram(r.a) | Mihrinaz | 5 | 4968 | 16 Temmuz 2010 01:33 |
BAKMAK YETMEZ.... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Mihrinaz | 4 | 2236 | 24 Nisan 2010 15:15 |
İN'SANLARDAN... | Serbest Kürsü | Beytül Ahzan | 3 | 2262 | 02 Mart 2010 22:27 |
09 Mart 2008, 01:20 | Mesaj No:2 |
Cvp: Yıllar Önce Yapılmış Müthiş Bir Açıklama ... "Onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler" Rabbim herkese görmeyi ve itaat etmeyi nasip etsin...
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
13 Mayıs 2008, 16:30 | Mesaj No:3 |
Cvp: Yıllar Önce Yapılmış Müthiş Bir Açıklama ...
Düşündürücü; allahtan adam müslüman ülkelere gelip araştırma yapmamış. müslümanları görseydi kesinlikle müslüman olmazdı
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
13 Mayıs 2008, 16:44 | Mesaj No:4 | |
Cvp: Yıllar Önce Yapılmış Müthiş Bir Açıklama ... Alıntı:
Rab'bim nelere kadir | ||
18 Mart 2012, 23:07 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Yıllar Önce Yapılmış Müthiş Bir Açıklama ...
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |