|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Aysima,Açılış Tarihi: 11 Kasım 2008 (13:25), Konuya Son Cevap : 12 Kasım 2008 (00:37). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Kasım 2008, 13:25 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Yağmur: Allah Bes, Gayri Heves..! Yağmur: Allah Bes, Gayri Heves..! Yağmur mahmur gözlerimin kararı..Yağmur içimin kat kat suskunluğun tercümanı..Yağmur hüznümüm melali…Yağmur yol başını yol yap akıyorum sel gibi. Yağmur yazdığım yazının mürekkebi…Duvar dibim ara sokağım..Şakağımın gamzesi..Gecemin düğümü…Tik takı geçmişin ,zil sesi geleceğin..tenteden teranesini dinlediğim…Anlatıyorlar seni kuru ağaçlar… Yağmur tutamadım.. yitmesi gidenler gibi…Yağmur yutamadım..Asi çıkan söz gibi…Yağmur kaçtı ve gitti…Sen gibi… Bulut arzuhalinin arz’a karaladığı gün aşığı sensin..Benim Arz’a arz ettiğim..Sinesine sinesine vurduğum…Yarıl ki; kıpkırmızıyım..Açıl kendim kendimi gömeyim dediğim…Bir açıl da saçılayım içine..süklüm püklüm inlediğim… Yağmur..dünya sürmesinin fena kalemiyle çektiği, emel çizgileri yağ da aksınlar..Senin damlalarının reşhalık kalbi var..İçinde rahmet saklı yazgılar..Her meyyit idrakin “ol”dan kısmetse ark’ında umud toplanır.Bırak kim gelmişse ağlasınlar… Yağmur..Senin sızmana bıraktım evvel kağıdımdaki sızanlarımı..Kimi loş kimi ıslak kimi ateş taşlarımı..Efkarımın vehmini recm ederken kullandıklarımı…Ölesi şiirler aşırırken aklımı…Öylesi muhipler kabzasında perdah oldukları notaları..Bir bir döküyorum.Zalim ve hunhar..Bir gün yüreğini örse koyup ezmekten iyidir..Bir butlanı sagirse bu gün ,yarın bir külfeti bar… Yağmur;birazdan bir tarrakaya salacağım seni başımın üstünde…Şu şemsiye denilen yolunu şaşırmış hicabı örtüp kalabalığın tenhasına karışacağım…Yanımdan gölgeleri geçecek dün olanların…Onlarla söyleşeceğim..Çok ırakta olduğunda karipler..sitemden serzenişten çok dua ulaşır…Ve ıraktan ırağı vatan tuttuğunda muhacirler, sıla utanır… Yağmur ben o adamım..Geçen baharda sırılsıklam yaptığın..Ben o adamın hatırama biraz öksürük biraz hararet bıraktığın…Şimdi bir yaprak kadar hafif hissettiğim..sana yük olmaz Hasretimi bir çöle bırak… Yağmur… Yakamın yakanı..serin ve dost...Yağmur seni indirene seninle yeri diriltene hamd olsun… Benimde herkes gibi bir yağmurum olacak..Misket kadar bir tohumun üstünde… Toprağım çatlayacak,öyle bir sabahta kalkacağım ki..gözlerim onun gözlerini arayacak…Yağmur senin göğe göz yaşı olduğun sayısınca selam söyle… Benim bir tesellim var yağmur sadece bir..Birin biriciği ile birlediği bir…Yüzüm çamur avuçlarım kir…Pişman olmuş her leke, yağmur bil ki;arınmaya namzettir… Yağmur: Allah Bes, Gayri Heves..! Bekle geliyorum ısla beni belki yatışır uslanırım…
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
Konu Sahibi Aysima 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Risale-i Nurda Namaz | Risale_i Nur (Said Nursi) | Aysima | 0 | 2307 | 21 Mart 2009 23:15 |
Son Cüzde Kaçırılmaması Gereken SünnetLer | Kur'ân-ı Kerim Genel | Yitiksevda | 5 | 3078 | 21 Mart 2009 23:06 |
Emir Sultan | Alimler(Rh) | Aysima | 2 | 2474 | 21 Mart 2009 21:22 |
Tevazu | Adap-Edep-Ahlak | Mihrinaz | 2 | 2321 | 26 Şubat 2009 20:27 |
Risale-i Nurlar"'da Yahûdi | Risale_i Nur (Said Nursi) | Emekdar Üye | 3 | 2145 | 25 Şubat 2009 22:35 |
12 Kasım 2008, 00:37 | Mesaj No:2 |
Cvp: Yağmur: Allah Bes, Gayri Heves..! Yağmur..Senin sızmana bıraktım evvel kağıdımdaki sızanlarımı..Kimi loş kimi ıslak kimi ateş taşlarımı..Efkarımın vehmini recm ederken kullandıklarımı…Ölesi şiirler aşırırken aklımı…Öylesi muhipler kabzasında perdah oldukları notaları..Bir bir döküyorum.Zalim ve hunhar..Bir gün yüreğini örse koyup ezmekten iyidir............ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |