|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 24 Mayıs 2008 (16:05), Konuya Son Cevap : 15 Şubat 2011 (11:35). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Mayıs 2008, 16:05 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | eğitim ile tesettur hakkında bilgi ve yorumlarınızı beklıyorm eğitim ile tesettur hakkında bilgi ve yorumlarınızı beklıyorm BİLDİĞİNİZ üzre unıvlerde ve egıtımde kamuda yasaklı olan benım için(namus ortusu) basortumuzun, önemını idrak edemeyen bırcak kişiyew inat hala devam etmekte direnişler.... ben sahsen hem kamuda calsıan hemde unıvdse okuyan bırıyım. bazen herseyı bırakıp evıme cekılmek bırakmak ıstıyorum bazense, cihad için devam etmek en azından bir şer gelecekse yerıme onu engellemek için duruyorum... şimdi ise susuyorum, kaldırmak gercekten guc... sizin fikirlerinize bi anlamda ihtiyacım var.... sevgiler... medinelii |
Konu Sahibi medinelii 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
nişan sohbetimde anlatılan örnek hadıse | Serbest Kürsü | sevginin_bedeli | 20 | 10179 | 14 Ekim 2009 15:31 |
huzzam yayında | Serbest Kürsü | medinelii | 6 | 2464 | 12 Ekim 2009 21:59 |
Ve RABBİM.... | Allah(c.c) | su damlası | 9 | 3035 | 10 Şubat 2009 01:47 |
efsunlu.... | Makale ve Köşe Yazıları | medinelii | 0 | 1644 | 08 Şubat 2009 21:51 |
bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış) | Makale ve Köşe Yazıları | KARAKÖSE | 1 | 1932 | 08 Şubat 2009 21:47 |
24 Mayıs 2008, 20:38 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: eğitim ile tesettur hakkında bilgi ve yorumlarınızı beklıyorm bende kamuda çalışan biriyim dolayısıyla başörtüsü mağduruyum bazen bende düşünüyorum işi bırak evinde otur ama olmuyor :(( ben sen kenara çekilsek başörtüsü sorunu hiç çözülmeyecek.. neden başörtüsüyle okumayalım, çalışmayalım.. hakkımız değilmi.. özgürlük varsa, batörtüsü benim özgürlüğümdür...
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
24 Mayıs 2008, 21:05 | Mesaj No:3 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: eğitim ile tesettur hakkında bilgi ve yorumlarınızı beklıyorm eVet hakkımız fakat bu işin madem sonu gorunmuyo bende bırakırım diyorum benim yerıme erkek mumın kardesım calısır dıyorum. oda olmuyor. çünkü ehlı kısılerı bulmak güç... devam etsem cihad olacak ama gunaha gıre gıre mı??? işte bu ıkılemın ne tarafında bulunacagımın tereddutundeyım.... mumıne kardesm, bızım gıbı nıce madurun durum bu, insanın psıkolojısını altust eden bı durum. |
24 Mayıs 2008, 21:18 | Mesaj No:4 |
Cvp: eğitim ile tesettur hakkında bilgi ve yorumlarınızı beklıyorm
Örtünmek belki zahiri olarak en çok göze batan durumdur. Aslında özüne baktığımızda ne varsa hepsi kurttur, sırtlandır. ne varsa bataklığa çağırıyor. fakat pes etmemek lazım. Bu durum elbette oldukça güç bir durumdur. içinde nefsinle dışında taşlarla mücadele etmek gerekecek. Ancak yolcunun ayak izi bellidir, kimdir bu yolcu ve ne kat ediyor. Bu yolcu hz.Muhammed tir. o bir çölde yol alıyor. Eğer mekkede huzur yoksa medineye göçmek gerek, ancak mekkede 13 yıl yaşamakta gerek. mekkede yaşarken başınıza soba külü serpenlere, yolunuza dikenler dökenlere karşı hakkı söylemekten çekinmemek gerek Ebu lehebin elleri kurusun ve mutlaka bir gün kuruyacak.
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
24 Mayıs 2008, 21:25 | Mesaj No:5 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: eğitim ile tesettur hakkında bilgi ve yorumlarınızı beklıyorm
haklısınız bende bu gorusteyım. ama içimdeki bu fırtına dınmnek bılmıyor. düşünsenize, bırakın tesettur dusmanları yerı gelıyor yakınlarınızın bıle alay konusu oluyorsunuz. gercı direniyorum içimde şüphe yok ama evde oturupta cihada devam edebılır. örnegın kuran dersı verırım falan dıyorum. fakat yerıme bır baska ve şer birnin gelecegını dusundukce vazgecıyorum.... ıkılemler yanı.... bu arada belgın ve kevır kardeslerım tsk ederim rabbım bırakmasın ellerınıızı |
24 Mayıs 2008, 21:32 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: eğitim ile tesettur hakkında bilgi ve yorumlarınızı beklıyorm amin.. Alıntı:
evet medineli haklısın.. uzun zaman görmeyip sonradan karşılaştığım kişiler sen hala kapalısın diyorlar işe girince tamamen açılırım diye düşünmüşler.. Rabbimin izniyle başörtüm sonuna kadar başımda özgürlüğüm olarak kalacak.. inşallah bizlerde başörtümüzle okuyup, çalışırız..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
24 Mayıs 2008, 21:41 | Mesaj No:7 |
Dostlarım, kendi benliğini oluşturamamış insanlar herşeyle dalga geçerler. onların kendi iradeleri ile dalga geçtiklerini sanmıyorum. onlar birilerinin iradesi ile gülerler, birilerinin iradesi ile ağlarlar. kaprisleri, kıskançlıkları, homurtuları bile birilerinin iradesindedir. Onlar kendileri değiller, bedenleridirler, giydikleri marka ceketlerdirler, cüzdanlarındaki kredi kartıdırlar, ayaklarındaki ayakkabıdırlar ve bunların hiç biride onlara ait değil.
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
24 Mayıs 2008, 22:10 | Mesaj No:8 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: eğitim ile tesettur hakkında bilgi ve yorumlarınızı beklıyorm öyle... cahil kimselerde cahilliklerini ıspatlayıcı bırcok unsurda içlerinde vardır der buyukler.... dilerim basortumuzu zorla actıranlar, ıslah olurlar... cok derin bir mevzu bu, çok sıkıntı verıcı. birçok arkadasım bıraktı herseyı şimdi hizmete ve cihada devam ediyorlar ama bıraktıkları yerlerde kımler var bılmıyorum... bu halin devamı sürdükçe sanırım bu sıkıntılarda dinmeyecek |
28 Mayıs 2008, 18:27 | Mesaj No:9 |
aslında çok derin bir konu ve söylenecek çok şey var.ben okumayım, evimde bir şeyler yapayım diyorsunuz, bu çok cılız kalıyor, herkese derd inizi tam anlatamıyorsunuz. bir de bakıyorsunuz etrafın ıza , nice ateist öğretmenler çocuklarımızın beyinlerini türlü şeylerle yıkıyorlar.çoğu haketmedikleri yerlerdeler...müslümanlar kendi hizmetlerini görecek vasıflı insanlar yetiştiremedikleri için bu durumda...düzenin adı batsın...çaresiz kalınıyor...ama bir şeyler de yapmak lazım, bir şeylerin ucundan tutmak lazım... bu teslimiyetçilik olarak algılanmasın kesinlikle...ben de türlü zorluklar yaşıyorum ve elhamdülillah alanımdan dolayı diğerlerine nazaran rahatım.ve çok üzülüyorum kardeşlerime, dışardan nasıl onlara bakıldıklarınıda bilirim.kimse bunları yaşamadan görmeden bilemez.onların içlerini bir bilseniz, tellerine bir dokunsnız...neler var.ama acımasızca eleştirenlerde var.Rabbimiz bizi bizden iyi tanıyandır...
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
28 Mayıs 2008, 18:57 | Mesaj No:10 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: eğitim ile tesettur hakkında bilgi ve yorumlarınızı beklıyorm haklısın nur edıtorum. hayat imtihanlarla dolu evet savasırım dıyorsun. tabırı caızse bır pılav yapacaksın elınden pırıncını alarak yapmanı ıstıyorlar, gelde delı olma.... bugun yıne tartıstım bırkacıyla.... ama yavas yacasta olsa bır karar almak uzereyım... insallah sızınlede paylasrım... sevgiler tskler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |