|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 30 Nisan 2014 (22:57), Konuya Son Cevap : 02 Mayıs 2014 (14:46). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Nisan 2014, 22:57 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | çocuk katilleri asılsın çocuk katilleri asılsın |
Konu Sahibi mehmet akif2 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Sevgililer Günü | Serbest Kürsü | gün ışığı | 3 | 1526 | 15 Şubat 2019 09:19 |
Azılı bir müşrik "Nadr bin Hâris" | Kur'an Kıssaları | mehmet akif2 | 0 | 1521 | 06 Ekim 2018 21:18 |
EBU FÜKEYHE (R.A.) KİMDİR? | Ashab-Kiram(r.a) | mehmet akif2 | 0 | 1486 | 05 Ekim 2018 20:42 |
Sayın Mustafa Cilasun için yapılacak hatim :(((((( | Taziye-İlan-Selamlaşma | nurşen35 | 28 | 10253 | 05 Ekim 2018 18:00 |
TEVHİDİN DELİLLERİ | Akaid | mehmet akif2 | 5 | 1818 | 01 Ekim 2018 12:18 |
30 Nisan 2014, 23:00 | Mesaj No:2 |
25 Şubat 2011 | Cevap: çocuk katilleri asılsın son zamanlarda çocuk istismarı ve çocuk katilleri daha fazlalaştı haberlere ağlamadan bakılamıyor küçük yavrular hunharca öldürülüyor anne babaların ciğerine kor düşüyor allah yavrularımızı korusun en yakınına bile güvenmemek gerekli bu devirde |
01 Mayıs 2014, 00:49 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | Cevap: çocuk katilleri asılsın Çocukların oyun oynamaya gittiği parklara jilet yerleştiriyolarmış. Nasıl insanlar bunlar. Ne yaşamışlarda bu duruma gelmişler. Rabbim ıslah eder inşaAllah.
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
01 Mayıs 2014, 08:56 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 20781 Üyelik T.:
10 Ekim 2012 | Cevap: çocuk katilleri asılsın
Geceleri aklıma gelen felaket senaryolarından uyuyamiyorum. Kızımın odasına gidip geliyorum sürekli. Vesvese yüklü bir insan oldum. Evet olayın psikolojik boyutu var elbet kendi yaşanmıslıklarinın sonucunda bu hale gelmiş bu insanlar bu çok önemli bir nokta olmasına rağmen ben affedemiyorum bu çocukların anne babaları ne haldedir. "Sizin için kısasda hayat vardır" |
01 Mayıs 2014, 09:30 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: çocuk katilleri asılsın
Bunu yapanlar dünün çocukları bugünün gençleri belkide yaşlılarıdır... Eğitimden uzak ,Anne bana sevgisinde uzak yasayan toplumların ahlaki değerlerin iyi olması beklenemez.Toplumun baskısını ve bizlerin asabiliğini göz önünde tutarsak çocukların bu gibi şiddet eyilimlere yönelmesi içten bile değildir. Arı boşanmalar günümüz insanımızda sıradan real göründüğü düşünürsek buna mukabiilen boşlukta kalan çocukların psikolojik saplantıları azar ve cocuklugunu yasamayan o gençlerin azgınlşıp zarar vermekten başka bir inayeti olmaz kanaatindeyim.... Burda hatayı bu eyilimi yapanlardan çok suçlu kanaatimce bu eyilime göz yuman Aile bireylerindir diye düşünüyom,Bize düşen evlatlarımızı islami ahlak ve edeb üzeri büyütmek ,onlara güzel örnek olmak insanlara faydalı işlerde yardım ediilmesini öğütlemektir... Bunuda unutmayın şiddet döngüsünde olan halkın ,suçlu meyilimindeki her insanın yanında bizlerde onlar kadar suçluyuz..... Bir söz halifeden korkarım ki bir kuzuyu kurt parçalasa Allah hesabını benden sorar..bu anlayışı kendine şiar edinen Müslüman her yapılan kötü sonuçlanan fili eylemde kendisinide sorumlu tutar,milletin huzur ve ehemmiyeti için elinden gelen cabayı göztermeyi kendisinde emir görür.... İslam bir damla akan için bütün alemi yakmaktan bahseder,katilleri öldürmektense onların bu öldürme güdümleri olan algıların nedeni araştırıp onları islami bir hayatla tekrar müjdelemek ve tanıtmaktır.Katilleri öldürmekle katillerin yaptığı fiili eylemler arasında ki farkımız nerde kaldı. Müslüman affetmenin karşılığını cok iyi bilir çünkü Rabbinin af ve mağfiretine affedenin üstünde olduğunu iyi bilir... Öldürmek politikası idam politikası isteyn ve bunu destekleyen toplum ve bireylerin şiddet getirileri daha cok olmuştur,baskı altındki toplumların şiddet takvimi daha fazla ve dahada cok yükselir...İslamın hayat bulmadığı yerde,islamın nizam seçilmediği yerde şiddet döngüsü basını alır gider... kesinlikle islam ölmeyi tavsir etmez ,o katillerin sucu varda bizlerin sucu hicmi yok...Bütün bedenimle cehhenmmi sarsam da Müslümanlar girmesinde diye düşünen insanlarımız bu sözleri derken neyi düşünerek demişlerdir.... O katiller kadar bende suçluyum..... eRkam turabi (şiddet döngüsü)
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
01 Mayıs 2014, 23:45 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 22954 Üyelik T.:
14 Aralık 2012 | Cevap: çocuk katilleri asılsın
Allah böylelerini ıslah etsin,kimseye evlat acısı göstermesin RABBİMuzgn. Kelimeler boğazına düğümleniyor insanınuzgnuzgnuzgn
__________________ Güçlük kolaylıkla beraberdir, kendine gel, ümidi bırakma! Akıllı insan bilir ki, ölümün arkasında bile daha güçlü bir hayat beklemektedir. (Hz. Mevlana) |
01 Mayıs 2014, 23:53 | Mesaj No:8 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: çocuk katilleri asılsın
o kadar çok arttı ki insanın aklı almıyor yapılan kötülüklere,,insan diyesi gelmiyor insanın Rabbim öylelerine fırsat vermesin ,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
02 Mayıs 2014, 01:52 | Mesaj No:9 |
25 Şubat 2011 | Cevap: çocuk katilleri asılsın |
02 Mayıs 2014, 03:24 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: çocuk katilleri asılsın bu konu açıldığında o kadar kötü oluyorum ki... dün ravzanın yukarıda paylaştığı resmi gördükten sonra hemen kapattım belki kapatınca gerçekte de olamayacağını sanıyor insan evet belki düşünmeyince bunların hiçbiri gerçekleşmeyebilir(!).... yeryüzünde evlat acısı kadar büyük bir acı var mıdır... Rabbim kahret iki dünyada da bunlarıuzgnuzgnuzgn
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |