|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 17 Temmuz 2008 (18:49), Konuya Son Cevap : 21 Ağustos 2021 (13:50). Konuya 43 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Temmuz 2008, 18:49 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? hatırlayınca mahzun oldugunz veya sizi derinden etkıleyen, sevindiren olaylar yasadınızmı? anımsarken neler hissediyorsunuz? bu hıkayenın özeti nedir, ne ders cıkardınız.... o ana dönmek istermiydiniz?? Evet dostlarım yorumlarınızı beklıyorum.... bakalım neler varmış düşüncelerde... |
Konu Sahibi medinelii 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
nişan sohbetimde anlatılan örnek hadıse | Serbest Kürsü | sevginin_bedeli | 20 | 10361 | 14 Ekim 2009 15:31 |
huzzam yayında | Serbest Kürsü | medinelii | 6 | 2481 | 12 Ekim 2009 21:59 |
Ve RABBİM.... | Allah(c.c) | su damlası | 9 | 3065 | 10 Şubat 2009 01:47 |
efsunlu.... | Makale ve Köşe Yazıları | medinelii | 0 | 1656 | 08 Şubat 2009 21:51 |
bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış) | Makale ve Köşe Yazıları | KARAKÖSE | 1 | 1948 | 08 Şubat 2009 21:47 |
18 Temmuz 2008, 00:01 | Mesaj No:2 |
Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar??
uludağ üniv. fen edebiyat fizik bölümüne başladım. kimya bölümü ile birlikte inklap tarihi dersindeyiz, sınıf kalabalık. bende yeni köyden gitmiş gibiyim, kendi dünyam dış dünyadan kopuk ve olabildiğince edilgen. herneyse Hoca ders anlatıyor, bir ara sizce türk devrimi amacına ulaştımı diye sordu ve sonra kalabalıkta beni işaret ederek gözlüklü arkadaşımız dedi, ben hiç hocaya bakmadan gözlüklerimi sessizce çıkardım. hoca gözlüklerini çıkaran arkadaşımız dedi. tüm sınıf bana döndü, ben tabi ne yapacağını şaşırmıs ve tedirgin
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
18 Temmuz 2008, 00:08 | Mesaj No:3 |
Geçen yıl İl özel idarede çalışıyordum. sürekli köylere su, kanalizasyon gibi proje kontrollarine gittiğim bir kaç gün kuruma gitmediğimde oluyordu. sabah yolda arabaya binip projeleri dolaşmaya çıkıyordum akşam yolda inip eve gidiyordum. bir seferinde 10 gündür traş olmamışım, il özel idaresinden telefon ettiler, vali hemen gelsin diyor dediler. 5 dakka sonra araba geldi, bende saç sakal karışmış, ayakta spor ayakkabı, keten pantolon gömlek... neyse valinin odasına gittik. vali masaya bir pafta çıkarmış paftayı yorumlamamı isyetecek, bana baktı, sakalıma giyimime baktı, yüzünü ekşitti. bende hiç takmıyorum, şimdi ağır bir söz söyleyecek diye bekledim ama bir şey demedi. ucuz kurtarmıştık.
18 Temmuz 2008, 00:11 | Mesaj No:4 |
Hadi bi tane daha anlatayım. inşatta amelelik yapıyorum. sıva ustasının yanında çalışıyorum. harçdan sorumlu ameleyim. el arabasına harcı doldurdum. usta bağırıyor, getirsene harcı diye. ben son sürat harç götürüyorum. arabanın tekerleği bir çukura girdi ve ben hızımı alamadığım için kafa üstü el arabasına düştüm.
18 Temmuz 2008, 00:28 | Mesaj No:5 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? haRIkasın hocam ya... hele su gozluk olayına bayıldım.... masallah el atmadıgn iş kalmamıs) bende birgün bi arkadaslar eyup peygamberi ziyarete gidiyorum... arkadasm arabayı kullanıyordu... bende yaanındaydım hemen, tek yonlu dönuse geldıkkı bizim ki baska yol olmadıgı halde selektor yaktı bayagı gulduk dalga geçtim falan... aradan bi hafta gecmıstıkı benım yıne ziyaret askım tuttu yıne gıderken ilerden bi hafta önceki dönüste bi araba gecerken aynı hatayı yapıp selektor yaktı bende gayrı ihtiyarı -vay öküzümee, baska yoluda kendı icat ettii dedim... gerisinbi tahmın edin, arkadasım bozarmıs bı renkte bana döndu ve -gecen haftaki öküzde ben miyim demez mi? bende şok oldum ne bılıyım cıkıverdı agzımdan işte ))) |
18 Temmuz 2008, 00:40 | Mesaj No:6 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? maşuk sende anlat, paylastıkca azalan huzunlerden... merak etim... |
19 Temmuz 2008, 17:42 | Mesaj No:7 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? ne güzel.... tabi bu olayın zahiri yönleerini merak etmiştim.... ne guzelkı bu sözle yanmak var yureklerde.. saolasın |
19 Temmuz 2008, 18:34 | Mesaj No:8 |
bu yıl istanbula gittik sultan Ahmet'te namazlarımızı eda ettik.pazar günü idi ortalık tıklım tıklım..camiyegiremiyorsun girsen çıkamıyorsun..ben girdim namazımı kılıp çıktım..Arkadaşlarımı bekliyorum..Etrafı seyrediyorum insanlar ne yapıyor diye..Bir aile gözüme takıldı..küçük bir çocuk babası ve annesi...annesi eşinin ve çocuğunun bir arada fotoğraflarını çekiyor..çok mutlu görünüyorlardı..üçünü bir arada çekmek istedim.. bayana eşinin yanına gitmesini ve üçünü çekmek istediğimi anlattım...Tabii ki ingilizce olarak değil el hareketleri ile.. Bayan bana baktı baktı baktı..Aynı saçma sapan hareketleri yine yaptımanladı bu sefer...bana teşekkür ederim dediçektim bu sefer eşi de teşekkür ederim dedi...Yanlış anlaşlmasın onlar Türk değildi bir iki kelimeyi biliyorlardı..ben de biliyorum bir iki kelime ingilizce ama ifade edemedim o anda..sonra yanlarından ayrıldım oturdum eski yerime arkadaşlarımı bekliyorum..geldiler konuşa konuşa gidiyoruz. az ileride o çfte yine rastadım bana bakarak hem teşekkür edercesine hem de konuştuğumaa hayret edercesine baktılar ve tebessüm ettiler..Rezil olmuştum=)ama napiim..Aileyi bir arada çektim ya onları mutlu ettim ya yeter..rezil omaya değer bir mutluluk vardı gözlerinde | |
19 Temmuz 2008, 19:02 | Mesaj No:9 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? ne hoş yahu... şimdi onlar selam verdıyse, arkadaslarının yanında amma havan olmuştur |
19 Temmuz 2008, 19:04 | Mesaj No:10 | |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 12 Kişi okuyor. (0 Üye ve 12 Misafir) | |